Gode minner fra Japan

Patrice Evra gleder seg til å dra tilbake til Japan i sommer og tror Shinji Kagawa får en opplevelse han sent vil glemme.

Publisert Sist oppdatert

United skal spille to kamper i Japan i sommer, nesten fem år etter at United vant VM for klubblag der i 2008. Derfor tror Patrice Evra det blir godt å dra tilbake og oppleve interessen fra fansen.

– Det var spesielt å vinne troféet. Det var ikke enkelt etter at Nemanja Vidic ble utvist i finalen, men det var en herlig atmosfære og støtte fra supporterne. De var desperate etter å se oss vinne turneringen, så da vi klarte det var det rett og slett fantastisk, sier Evra til ManUtd.com.

På tidligere turer til Asia har Evra merket hvor populære spillerne er blant fansen, og spesielt Ji-sung Park da han fortsatt var i klubben. Nå regner han med at Shinji Kagawa vil få oppleve det samme som Park gjorde.

– Jeg husker vi spilte en treningskamp mellom Japan og Frankrike og japanerne gikk bananas hver gang Shinji hadde ballen. Jeg regner med at det blir likt som da Ji var i Sør-Korea.

– Jeg pleide alltid å spøke med at i Korea står Gud øverst, så kongen og så Ji-sung Park. Jeg tror det vil være det samme for Shinji i sommer, sier Evra.

Powered by Labrador CMS