VIDEO: Målgivende for Kagawa

Shinji Kagawa hadde den målgivende pasningen til kampens eneste scoring da Japan slo Kypros.

Publisert Sist oppdatert

Det er riktignok ikke sikkert at Kagawa blir offisielt kreditert en målgivende pasning, men han hadde i alle fall forarbeidet til 1-0-scoringa til Schalke-spilleren Atsuto Uchida.

Kagawa lobbet ballen over en motspiller, og prøvde å ta den igjen på den andre siden for å skyte, men det ble litt for vanskelig siden han blant annet var omringet av motspillere. Uchida plukket ballen opp, og på andre forsøk fikk han lirket ballen i mål.

Kagawa spilte, som så ofte før i både United og for landslaget, i en slags venstre kantrolle. Han hadde uansett frihet til å komme innover sentralt, der han trives best, så det så ikke ut til å hemme han nevneverdig. I tillegg kom han til innlegg noen ganger etter dribling på kanten av en sånn kvalitet som vi får håpe at vi får se i United også om han blir plassert ute på kanten igjen.

Mange husker kanskje navnet Nicholas Ionnaou, kyprioten som var en del av United-systemet inntil han gikk til Apoel Nicosia i april, og han satt på benken hele kampen for Kypros. Uansett var det nok gjevt for ham å være med landslaget, der han tydeligvis nærmer seg debuten sin.

Se målet:

Om vi skulle være så uheldige at videoen blir fjernet: Her og her er alternative videoklipp.

Powered by Labrador CMS