– Nå må Ferdinand på landslaget

Jamie Redknapp mener landslagssjef Roy Hodgson ikke kan unngå å ta ut Rio Ferdinand i neste landslagstropp.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp skriver i sin spalte i Daily Mail at han forventer at Ferdinand blir å se tilbake for England etter nok en solid opptreden i Madrid.

– Noen managere ønsker ikke å se tilbake. De ønsker å se fremover med et nytt lag og glemme all «bagasje» fra tidligere. Rio Ferdinand kan bli et offer for akkurat det, skriver Redknapp.

– Jeg kan ikke se noen annen grunn for hvorfor han ikke er i Englands lag. Kan Roy Hodgson virkelig argumentere for at spillere som Joleon Lescott, Phil Jagielka, Gary Cahill og Chris Smalling er bedre enn ham basert på form?

Et interessant poeng fra den tidligere landslagsspilleren er at Chris Smalling er bak Ferdinand i United, men likevel foretrekkes når landslagstroppen skal tas ut.

Les også: Trives med landslagspausen

Redknapp var på plass på Santiago Bernabeu og ble spesielt imponert av Ferdinand da Uniteds forsvar i stor grad lyktes i å stoppe Ronaldo og resten av stjernegalleriet.

– Ferdinands form begynner å bli vanskelig å ignorere. Jeg var på Bernabeu og jeg vil understreke at intensiteten og kravene som stilles i disse kampene er på et annet nivå enn i Premier League. Og det er noe helt annet enn en privatlandskamp mot Brasil. Med Ronaldinho som gjorde sin 100. landskamp var det en kamp med veterantempo til tider.

Tidligere har landslagssjef Roy Hodgson uttalt at han vraket Rio Ferdinand av «sportslige årsaker».

– Uansett hva Hodgson mente må han kalle inn Ferdinand nå – av sportslige årsaker.

– Hva har han gjort galt? Han ser ut til å ha taklet vrakingen voksent og laget ikke noe oppstyr da han mistet kapteinsbindet.

– OK, han er ikke fremtiden, men han er nåtiden.

Powered by Labrador CMS