ferdinand

Slår tilbake mot Carragher-utspill: – En myte

Publisert Sist oppdatert

Jamie Carragher tydde mandag til Twitter for å snakke opp Virgil van Dijk, som har måttet tåle en god del kritikk for sine prestasjoner denne sesongen.

Blant annet mener den tidligere Liverpool-stopperen at Van Dijk er bedre enn det Nemanja Vidic var, og pekte blant annet på duellene mellom serberen og Fernando Torres.

– Van Dijk er mye bedre enn Vidic, som riktignok var en topp midtstopper, men har du glemt kampene hans mot Fernando Torres? Rio og John Terry hadde også svake sesonger i karrierene sine, som alle spillere har og som Van Dijk har nå, skrev blant annet Carragher.

FORSVARER SIN TIDLIGERE STOPPERKOLLEGA: Rio Ferdinand er dypt uenig med dem som mener at Nemanja Vidic ofte havnet i trøbbel mot Fernando Torres.

Utspillet får Rio Ferdinand til å riste på hodet, som ikke forstår seg på dem som mener at Vidic ofte slet mot Torres.

– Jeg tror Torres scoret tre mål på 15 kamper mot Vidic. Jeg synes det er en myte, sier Ferdinand og fortsetter:

– Han hadde noen trøblete øyeblikk i de kampene og han ble utvist et par ganger. Men det har blitt hausset opp til at han ble ødelagt hver gang han spilte mot Torres, noe som det ikke var.

– Rashford har seks på 13 kamper mot Liverpool. Betyr det at han har ødelagt Van Dijk og at Van Dijk ikke kan håndtere ham?

Powered by Labrador CMS