Ryktesaker, uke 42

United følger utviklingen til denne spilleren.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Fredag 16. oktober:

08.20: Flere aviser melder at Club Athletics Aymeric Laporte skal være enig med Barcelona om en overgang. Laporte har jevnlig de siste årene også blitt koblet til United.

08.15: United og Tottenham følger ifølge Newcastle Chronicle nøye med på hva Ayoze Perez gjør for Newcastle.

Torsdag 15. oktober:

08.50: Det kan se ut som Victor Valdés forlater United i januar likevel. Skal vi tro agenten hans, i alle fall.

– Han vil ha sjansen [til å spille] uansett hvor han går i januar. Han er nødt til å gå en plass han føler er rett for ham, er han sitert på i Irish Examiner.

Onsdag 14. oktober:

17.32: Daily Star meldte i går om Newcastle-interesse for Victor Valdés, og i dag hengte Ed Malyon i Daily Mirror seg på. Men en av de som kjenner Newcastle best, lokalavisreporteren Lee Ryder, melder om null sannhet i ryktene:

08.45: Om vi skal tro Scottish Daily Mail, vil har Celtic fått Uniteds tillatelse til å låne James Wilson fra  januar og ut sesongen.
Dersom det skulle skje, vil skottene plutselig ha to unge United-spillere i sine rekker. Fra før av har de jo hentet Tyler Blackett for hele inneværende sesong.

08.00: Daily Star hevder at Manchester United og Tottenham kjemper om den lovende Sunderland-keeperen Jordan Pickford. 21-åringen, som for tiden er utlånt til Preston, har aldersbestemte landskamper for England hele veien fra U16- til U21-nivå.

Tirsdag 13. oktober:

08.15: Soccerlens skriver at Louis van Gaal har identifisert Napolis Jorginho som mål for neste sommers overgangsvindu.
Ifølge italienske Calciomercato skal Napoli være uvillig til å selge sitt 23 år gamle midtbaneanker, men Van Gaal skal allerede være igang med å utarbeide et potensielt avtaleutkast.
United-manageren skal ha fått god hjelp av Matteo Darmian med å innhente informasjon om Jorginho, som også hevdes å være i kikkerten til PSG.

08.00:
Med Tim Krul ute for resten av sesongen, har Newcastle startet jakten på en erstatter for den uheldige hollenderen. Ifølge Daily Star (jada, vi vet det) har klubben nå sett seg ut Victor Valdés som mannen som kan fylle hullet mellom stengene på St. James’ Park.
Så spørs det hva Louis van Gaal har å si til en eventuell henvendelse fra nordøst. Manageren har som kjent tidligere gjort det klart at han er villig til å la Valdés forlate Old Trafford, bare ikke til en Premier League-rival.

Mandag 12. oktober:

12.25: Lazio-forsvarer Stefan de Vrij har tidligere vært nevnt som et mulig mål for Manchester United. Det var imidlertid først og fremst før han i fjor sommer ble snappet opp av de lyseblå fra Romas utkant.
Spekulasjonene om at Louis van Gaal fortsatt er ute etter 23-åringen, vil imidlertid ikke helt opphøre.
Selv avviser De Vrij et hvert forslag om flytting til Manchester, og insisterer på at han vil bli i Lazio for å vinne troféer med dem. Han mener også at den eneste grunnen til at han blir linket til United, er det faktum at hans landsmann Louis van Gaal er manager der.

12.15: Southamptons Sadio Mané var i Uniteds søkelys i sommervinduet, uten at det ble noen handel da. Louis van Gaal skal imidlertid ikke ha glemt den 23 år gamle senegaleseren som har hatt en glimrende sesonginnledning på St. Mary’s og blant annet scoret fire mål på sine tre siste opptredener i alle turneringer. Ifølge Daily Mail er han fortsatt et overgangsmål for Van Gaal.

12.05: Louis van Gaal skal være interessert i Anderlechts midtbanespiller Youri Tielemans, og ser ham som en langsiktig erstatter for Michael Carrick.
18-åringen omtales som «Belgias neste stortalent» og følges nøye også av Chelsea, Barcelona og Borussia Dortmund. Han kan spille både som «sittende» midtbanemann og i en mer fremskutt rolle, og har, ifølge Daily Mail, også nese for scoringer.

11.55: Litt sent, men dog: Manchester Evening News hevder at Manchester United skal være rede til å selge Marcos Rojo i januarvinduet og muligens erstatte ham med Portos nederlandske landslagsspiller Bruno Martins Indi.
23-åringen, som ble født i Portugal, er i likhet med Rojo venstrebeint og i stand til å spille både midtstopper og venstreback. Les mer her.

 

Powered by Labrador CMS