Kan Zlatan bli et viktig tilskudd halveis i sesongen?

Zlatan Ibrahimovic inn i CL-troppen

Kan et comeback i Manchester United-trøyen være nærmere enn vi tror?

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har inkludert Zlatan Ibrahimovic i Champions League-troppen denne sesongen, melder UEFA.com.

I tillegg er tre andre spillere som har vært ute med langtidsskader, James Wilson, Ashley Young og Marcos Rojo alle med i troppen.

Raskere comeback?

United spiller den siste gruppekampen 5.desember hjemme mot CSKA Moskva og José Mourinho har tidligere antydet at Ibrahimovic kan være tilbake på banen i begynnelsen av desember.

ALLE SKAL MED: Både Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic er med i Uniteds Champions League-tropp, selv om ingen av dem er aktuelle til åpningsrundene.

Om dette betyr at svensken er nærmere et comeback enn tidligere antatt er usikkert, men trolig er det rett og slett et grep for å få svensken klar til sluttspillet dersom United skulle gå videre fra gruppen.

Mourinho har ikke gitt svensken noen garantier om spilletid, men både Mourinho og Ibrahimovic sin største spissrival, Romelu Lukaku gleder seg til å få svensken tilbake på banen.

– Zlatan kjenner meg. Han vet at jeg spiller med de som er best for laget. Det har jeg gjort hele karrieren min. Så, hvis Zlatan kommer tilbake og viser at han er best, så får han spille. Hvis de andre spillerne ikke gir han muligheten (laget kan være ganske satt i januar), så er det synd, men sånn er livet, sa Mourinho ifølge The Guardian.

Historisk

Zlatan Ibrahimovic ble den første spilleren i historien til å score for seks ulike klubber i Champions League, og kan snart komme til å bli den første som gjør det for siv syvende klubb.

AVGJORDE LIGACUPFINALEN: Zlatan Ibrahimovic scorer 3-2-målet som avgjorde ligacupfinalen mot Southampton sist sesong. Nå venter Champions League-spill for svensken dersom United går videre fra gruppespillet.

Svensken har imidlertid aldri vunnet Champions League, og kanskje blir dette hans siste mulighet.

Zlatan Ibrahimovic sine mål i Champions League: 

Paris Saint-Germain 20 
AC Milan 9 
Barcelona 4
Inter 6
Juventus 3
Ajax 7

Ibrahimovic er også bare en av tre spillere som har scoret i europacupsammenheng for syv ulike klubber, ettersom har også scoret for United i Europa League sist sesong.

De to andre er Adrian Mutu og John Carew som faktisk var den aller første til å gjøre det. 

Powered by Labrador CMS