– Jeg elsker Manchester

I et intervju med Telegraph snakker Martial om FA-cupen, Scholes-kritikk, og kjærlighet for fansen og Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Han har vært avgjørende for United flere ganger denne sesongen, og vil trolig bli viktig i FA-cupfinalen.

«Waste of money» var dommen fra engelske medier da Anthony Martial var klar for United, men siden har han svart kritikerne med flere gode oppvisninger, kamper og mål.

Franskmannen ble avgjørende i Uniteds semifinaleseier over Everton da han på overtid scoret vinnermålet som sikret finaleplassen.

I et intervju med The Telegraph snakker Martial om FA-cupen, Scholes-kritikk og kjærlighet for fansen og Manchester.

Anthony Martial
– «STONY FACE»: James Ducker beskriver Martial som rolig med bøyd hode og «stony face»

– Everton-målet var veldig viktig. Det var avgjørende for oss og det var fantastisk å feire med fansen. Jeg antar atmosfæren vil være enda bedre i finalen, og vi skal gjøre alt vi kan for å sikre seieren.

The Telegraphs James Ducker beskriver Martial som rolig gjennom hele intervjuet, og skriver at franskmannen sitter med bøyd hode og «et ansikt av sten».

Paul Scholes har vært kritisk til United denne sesongen, og Martial har også fått merke engelskmannens tale. Scholes har tidligere stilt spørsmål til Martials lidenskap, og sagt det ser ut som franskmannen ikke ser ut til å bry seg når han scorer.

– Jeg har hørt om det. Å score mål er jobben min, og det er det som gleder meg mest, så jeg er glad på innsiden. Jeg er bare ikke typen til å vise det på utsiden hele tiden. At jeg ikke blir glad når jeg scorer? Ingenting gjør meg lykkeligere, for det er det alt handler om.

– «Tony Martial scores again»

GettyImages-523538006
MARTIAL + FANSEN = SANT: Martial liker å høre fansen synge hans sang, og sier han alltid prøver å gjengjelde støtten.

Slik lyder supportersangen til franskmannen. Den har runget på Old Trafford ved flere anledninger denne sesongen, men Martial må inrømme at han ikke kjenner teksten.

– Jeg kan ikke teksten, ihvertfall ikke alt.

Det har vært spekulert at PSG er interessert i United-spissen, men franskmannen selv har ingen foreløpige planer om å sette kursen mot hjemlandet.

– Du vet aldri hva som kan skje i fremtiden, men fansen har tatt meg godt imot og faktumet at de synger den sangen ganske ofte forteller at de er fornøyde med meg. Jeg prøver å gjøre mitt beste og gjengjelde støtten.

– Jeg elsker Manchester. Jeg liker å være her og jeg kan definitivt se meg selv bli værende her i lang tid fremover.

Les hele Telegraph-intervjuet med Martial her.

Powered by Labrador CMS