– United er villige til å selge Lukaku

Det melder noen av de mest treffsikre United-journalistene.

Publisert Sist oppdatert

James Ducker i Daily Telegraph og Chris Wheeler i Daily Mail følger United svært tett, og begge er blant de journalistene vi stoler mest på.

Nå melder begge at United er klare til å lytte til Lukaku-bud, og at spilleren selv skal være åpen for å flytte.

Solskjær gjør seg klar til det han har lovet at skal bli en nådeløs overhaling av stallen, og Lukaku kan være blant spillerne som forsvinner ut om det kommer et akseptabelt bud – og Inter, PSG og Bayern München skal være blant klubbene som har blitt kontaktet angående spilleren.

Antonio Conte prøvde i sin tid å signere Lukaku til Chelsea fra Everton, og Conte vil være interessert i å signere Lukaku om han får en av jobbene han linkes til – italieneren nevnes som aktuell for Inter og Juventus.

LES OGSÅ: Lørdagens rykter

Tvil angående hvor godt han passer inn i United-stilen Solskjær ønsker å spille skal være en del av grunnen til at United er klare til å gå med på å selge, og pengene fra et Lukaku-salg kunne blitt brukt til å investere i nye spillere.

United ønsker i utgangspunktet å gå i pluss etter salget, eller i alle fall få like mye, noe som kan komplisere det siden en kjøpende klubb også må matche belgierens høye lønn.

Lukaku står for øyeblikket med 42 mål på 93 kamper i United-trøya.

Powered by Labrador CMS