MITT MØTE MED: Sir Alex Ferguson

Jahn-Sigve forteller om den gang han møtte SAF på Operaen i København.

Publisert Sist oppdatert

United.no ønsker å høre mer fra dere supportere.

Vi vet at mange av dere har herlige historier – og ofte også bilder – av møter med både United-spillere og managere – fra gamle tider og nyere tider. Vi ønsker å høre om det, og tror dette vil være godt lesestoff for alle United-fans.

Derfor håper vi at du kan sende oss et bilde av ditt møte med en United-personlighet, og også fortelle hvordan det var.

Du kan sende mail til [email protected] for å bidra med din historie.

 

Av: Jahn-Sigve Andersen
Sommeren 2010 hadde United.no en artikkel om Uniteds nye hovedsponsor AON og deres invitasjon til «History of Legends».

Det var Uniteds nye hovedsponsor, AON, som 12. august presenterte kvelden de hadde kalt «History of Legends». Sir Alex Ferguson, Peter Schmeichel og Frank Arnesen skulle i Operaen i København fortelle om sine karrierer og livshistorier, med fokus på hva de hadde oppnådd, deres motivasjon og vinnermentalitet.
Så jeg tok kontakt med F-Reklame i Danmark og booket to VIP-billetter. Middag med Sir Alex Ferguson, foredrag, med påfølgende «meet and greet med Sir Alex i 35 minutter»

Dette var for godt til å være sant. Og det var det.. Men kommer til det etter hvert..

Ettersom man hadde fått tatt bilde av Sir Alex under Supporterklubbens jubileumsmiddag i Oslo, men aldri fikk en samtale med han, var jeg fast bestemt på å få det til denne gang.

Under påskudd av en langweekend i København og middag på Operaen, ble min forlovede med.

Turen gikk fint ned til København, og dagen var endelig kommet.

Man var i ekstase da vi ble geleidet inn til middag. Akkurat slik som en VIP-gjest skal føle seg. Endelig skal man få et eksklusivt møte med Sir Alex

Mitt møte med: bilde1

 

Men.. Hva skjer? Vi kommer inn og det er ihverfall 200 mennesker i spisesalen.. jaja.. Tenkte jeg muligheten kommer.. Middagen gikk fint, og folk begynte å røre på seg..

Jeg så mitt snitt til å komme i kontakt med Sir Alex, men en brysk bodyguard sto i veien.. Den svære vesen av en danske ville ikke forhandle engang.. Jeg så drømmen min forsvinne.. Men det var håp senere..

Vi gikk inn i Operaen og gjorde oss klar til foredragene. Først ut var Frank Arnesen som fortale om sitt liv i Chelsea og ungdomsutvikling som skjedde der. Senere kom Peter Schmeichel med sine United-historier og hva han gjør nå for tiden.

Mitt møte med: Schmeichel
Peter Schmeichel var en av foredragsholderne

Hovedattraksjonen kom til slutt. Med fokus på sin karriere og vinnermentalitet trollbandt han publikum fra begynnelsen til slutt.

Tre meget gode foredragsholdere ble til slutt samlet og fortalte gode historier fra sine liv.

Showet endte med trampeklapp, og det ble fortalt fra scenen at de som skulle på «meet and greet» skulle gå til en bestemt inngang.

Vi kom til inngangen men ble stoppet i døra.. Vi hadde ikke rødt armbånd!! Hva i svarte.. Vi er jo VIP! Vi har på programmet vårt at vi skulle være med på dette!

De med rødt armbånd var en liten eksklusiv gruppe som kunne kose seg med fri kaviar og champagne. Og nyte selskapet med to av de største sportsnavnene i Danmark, samt verdens beste manager.

Neida.. Det var akkurat som å komme til et utested og prøve å forklare vaktene at det er du som er sjåfør. Jeg kan sverge på at vakta sa at jeg skulle gå en runde.. Men jeg kan ikke minnes siden jeg hadde tårer i øyenkroken og tankene mine var allerede på vei til hotellet..

Min samboer så selvfølgelig hvor skuffet jeg var og så elskverdig som hun er, huket hun tak i en dame som tydeligvis jobbet i AON.

Hun forklarte at vi kom hele veien fra Narvik, og hun brukte alle sine kvinnelige egenskaper til å påvirke den forståelsesfulle dama.

Og vet ikke hva som skjedde, men plutselig åpnet det seg en bakdør og vi ble geleidet inn til lokalet.

Jeg var i ekstase og jeg sverget evig troskap til min samboer med påfølgende kyss og klem.

bilde3
Samboer og kveldens reddende engel.

Det var bare å hente seg drikke i baren og gå å mingle blant folk.

Vi hadde en lang samtale med Frank Arnesen om utnyttelse av unge talentfulle brasilianske fotballspillere som blir lurt av grådige agenter.

Peter Schmeichel fortalte historier om min ungdomshelt Andrei Kanchelskis.

Sir Alex ble plutselig stående alene.. Øyeblikket var kommet.. Jeg nølte ikke ett sekund.

Men Sir Alex er en skremmede type, samtidig som at han har en slik «aura» rundt seg. Jeg gikk med en skrekkblandet fryd bort til han. Jeg fikk presentert min samboer, og fikk en liten samtale med han. «You said that your squad where complete, and you bought unknown player like Bébé?»

Til slutt fikk jeg bilde sammen med min store forbilde, og den beste dama i mitt liv (bildet  under). Kvelden var reddet; en kveld jeg kommer til å huse for resten av mitt liv.

bilde4

Mvh

Jahn-Sigve Andersen

Powered by Labrador CMS