JS25

– Tror vi er sterke nok til å vinne Champions League

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho er åpenbart en mann med selvtillit om dagen. 21-åringen står med én scoring og to målgivende pasninger på de siste tre kampene i Premier League og ser stadig mer ut som den spilleren United kjøpte fra Borussia Dortmund i fjor sommer.

Følgelig har kantspilleren naturligvis blitt en viktig mann for Ralf Rangnicks United-mannskap. Sancho er blant de spillerne som har fått aller mest tillit den siste tiden.

– Jeg har spilt mye fotball i det siste, sier den formsterke kantspilleren til manutd.com.

– Jeg antar det er fordi jeg har jobbet mye hardere og trodd mer på meg selv. Jeg prøver bare å få ting til å skje. 

Sancho forteller at det har betydd mye at de andre United-spillerne har stått bak ham hele tiden.

– Jeg er bare glad for at lagkameratene mine har troen på meg og støtter meg, spesielt når jeg er i én-mot-én-situasjoner og hører hvordan fansen roper på meg og ber meg utfordre motstanderen. Jeg er storfornøyd med prestasjonene mine.

 

Manchester United v Southampton - Premier League
MÅLSCORER: Jadon Sancho har endelig begynt å produsere målpoeng på regelmessig basis i United.

Dribleferdighetene har Sancho også fått vist tidligere i United, men egenskapene til å gjøre det riktige med ballen når han først har driblet seg til en åpning er det som ikke har kommet til sin rett før nå.

Når også dette sitter, likner 2022-versjonen av Sancho plutselig mye mer på den spilleren som herjet i tyske Bundesliga.

– Når du kommer deg forbi motstanderen må du fortsatt ha overblikket til å se hva som foregår rundt deg. Da jeg var i Dortmund lærte jeg å drible av folk og deretter sende ballen videre i trange situasjoner. Det er derfor jeg hadde så mange målgivende der, og det er noe jeg ønsket å ta med hit også.

Nå kan angriperen fort vise seg å bli en av lagets aller viktigste spillere mot slutten av sesongen, der United kjemper på to fronter – i fjerdeplasskampen i Premier League og i åttedelsfinalene i Champions League.

Sancho mener United nærmest ikke kan leve med at laget ikke spiller i Europas gjeveste klubbturnering neste sesong. Han mener at laget kan være sterkt nok til å vinne cupen allerede i år.

– Vi trenger 100 prosent en Champions League-plass til neste sesong. Jeg tror vi har en sterk nok stall til å vinne Champions League, det tror jeg virkelig, sier Sancho og fortsetter:

– Men vi må jobbe for hverandre og ta det kamp for kamp dersom vi skal komme oss til finalen. Det kommer til å bli en tøff utfordring, men med spillerne og erfaringen vi har er det definitivt ikke uoverkommelig. Jeg kommer i hvert fall til å gjøre mitt beste. 

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS