Tommel opp (1)

Se hvem som hadde sin første dag på United-trening!

Publisert Sist oppdatert

Se bildegalleri nederst i artikkelen!

Mandag var – som ventet – Uniteds nye storkjøp, Jadon Sancho, på trening med sin nye klubb for aller første gang.

Kantspilleren kommer fra Borussia Dortmund. Siden forrige gang han ikledde seg Westfalen-klubbens karakteristiske gule og svarte drakter, har han også bidratt til å ta England til EM-finale og hatt en god ferie.

Nå er han klar til å yte for sin nye klubb. 

Allerede lørdag kan han være involvert, når United tar imot Leeds i sesongåpningen, men det spørs om han ikke må vente på sin første kamp fra start.

Etter 4-0-seieren i generalprøven mot Everton, uttalte nemlig Ole Gunnar Solskjær at han ikke bare kan kaste verken Sancho eller midtstopper Raphaël Varane til ulvene umiddelbart.

– Jadon (Sancho) kommer mandag, og Raphaël så snart legesjekken er i boks. De må imidlertid gjennom et opptreningsregime også. Vi kan ikke bare kaste dem innpå. Forhåpentligvis er Sancho i ok fysisk form slik at han kan bli involvert (mot Leeds), uttalte Solskjær.

Trening (9)
PÅ TO HJUL: Jadon Sancho fikk hilse på Uniteds treningssykler på sin første treningsdag på Carrington.

Mandagens bildegalleri inneholder få actionbilder, men det er verdt å bite seg merke i at Sancho ikke ser ut til å delta i noen kampliknende situasjoner. I stedet avbildes han på en treningssykkel.

Det kan jo tyde på at kantspilleren trenger å få litt futt i beina igjen før han slippes til for fullt.

Treningsbildene viser for øvrig ingen nye fjes tilbake på Carrington. Blant spillerne som ikke har trent med laget hittil i sommer, mangler derfor fortsatt Edinson Cavani, Amad Diallo, Eric Bailly, samt nevnte Varane.

Under ser du bildene fra mandagens trening. De er knipset av klubbfotograf Matthew Peters og levert av vår billedpartner Getty.

Powered by Labrador CMS