JS (6)

– Klar til å komme på for å utgjøre en forskjell

Ole Gunnar Solskjær melder at Uniteds nye storsignering kan få debuten mot Leeds lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Sesongens første startellever fra Ole Gunnar Solskjær består blant annet av angrepsrekken Mason Greenwood, Paul Pogba og Daniel James, men det største blikkfanget finnes kanskje på benken til United.

Der sitter nemlig klubbens nye storkjøp og – basert på videoene fra Old Trafford før sesongåpningen mot Leeds – kjæledegge, Jadon Sancho.

Kantspilleren er ventet å bli en viktig del av Solskjærs lag utover sesongen, men har ikke fått trent mer enn én sykdomsamputert uke, som er grunnen til at han ikke er med fra start.

– Det er for tidlig å starte. Han har hatt ferie etter EM, vært syk og trent med oss i fire dager. Det er ikke nok til 90 minutter mot Leeds. Han er klar til å komme på for å utgjøre en forskjell, sier Solskjær til rettighetshaver BT Sport.

Ellers består United-elleveren av de spillerne Solskjær har tilgjengelig etter en EM-preget sommer. Flere av spillerne har bare 90 oppkjøringsminutter eller færre i beina, blant dem nevnte Pogba, som altså får tillit fra start, antakelig fra kanten.

RAKK KAMPEN: Disse to var kanskje blant de to mest usikre kortene i lagoppstillingen før kampen.

Scott McTominay er blant dem som har vært tilbake med United lengst, uten at det har gitt mange minutter. Skotten har nemlig slitt med en rekke småskader, som har holdt ham ute i store deler av førsesongen til United.

Solskjær forklarer at midtbanekrigeren kommer godt med mot et fysisk robust og utholdende Leeds-lag.

– Du må ha mange ting i tankene. Motstanderne er hva de er, de er veldig fysisk sterke og du må ha spillere som er i form selv. Scott har ikke spilt mye i oppkjøringen på grunn av små skadeplager, men han er klar til å spille og vi vet at vi trenger hans fysiske tilstedeværelse mot Leeds, sier nordmannen til MUTV.

Ellers er det et lag som har spilt sammen før.

Om United-spillerne får det tøft mot topptrente og intense Leeds-spillere, kan de i alle fall hente energi fra tilskuerne på Old Trafford.

Lørdag ettermiddag er Drømmenes Teater endelig fullsatt igjen, etter halvannet år med stort sett tomme tribuner.

Fotballen er tilbake igjen. Det har aldri vært riktig å spille uten fans, så dette kommer til å bli en bra kamp. God atmosfære fra start av og nå er det opp til oss å spille fotballen og få resultatet for å sende alle glade hjem, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS