Manchester United v Liverpool FC - Premier League

Sancho: — Måtte holde hodet kaldt

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld endte det endelig med seier for United. De slo Liverpool 2-1 på hjemmebane etter en dramatisk kamp hvor resultatet kunne gått begge veier. Kampens målscorere ble Jadon Sancho og Marcus Rashford. De begge er fornøyd med kveldens kamp.

— Det betyr mye. De to første kampene var ikke så bra, så vi visste at vi måtte snu det i dag. Forrige uke gjorde vondt. Nå viste vi fansen hva vi kan gjøre, og nå må vi ta med oss dette videre, sa Sancho.

— For å være ærlig, jeg visste ikke hvor mye tid jeg hadde. Jeg visste bare at jeg måtte holde hodet kaldt da jeg driblet Liverpool-spilleren, la han til.

Manchester United v Liverpool FC - Premier League
KAMPENS FØRSTE MÅL: Jadon Sancho scoret kampens første mål og sendte United i ledelsen etter 16 minutter.

Marcus Rashford har spilt mot Liverpool siden han var 17 år, men får fortsatt den samme følelsen under oppgjøret, fortalte han til Manchester United før kampen.

— Dette er en stor kamp for klubben, uansett omstendigheter. Kampene mot Liverpool er alltid store, så dette betyr mye. Vi hadde energi og spilte med høyt tempo fra start. Vi ble slitne etter hvert, men vi ga oss ikke. Det var en morsom kamp å spille, sa Rashford etter kampslutt.

Manchester United v Liverpool FC - Premier League
ØKTE LEDELSEN: Rashford økte ledelsen da han scoret like etter pause.

 

 

Powered by Labrador CMS