Ukraine v England - UEFA Euro 2020: Quarter-final

Shaw om Sancho: – Han viste folk hvorfor vi kjøper ham

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld vant England 4-0 mot Ukraina i kvartfinalen av EM, og United-spillerne Luke Shaw og Harry Maguire var blant spillerne som imponerte mest.

Jadon Sancho imponerte også, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra eksperter, journalister – og også fra Luke Shaw.

LES OGSÅ: – En helt spesiell spiller som kommer til Premier League

– Briljant, sa Shaw til talkSPORT da han ble spurt om hva han mente om Sanchos gode kamp. United-backen hadde også sagt det direkte til ham.

– Han har ikke hatt så mye spilletid. Han har selvsagt vært… ikke skuffet, men som alle andre så ønsker han å spille. Han har jobbet hardt, og jeg føler at han tok sjansen sin i kveld. Han viste folk hvorfor vi kjøper ham.

– Jeg var veldig imponert av hvordan han presterte. Jeg ser selvsagt selvsagt frem til at han blir en Manchester United-spiller, og jeg vil fortsette å si til ham at han må holde oppe den standarden. I dag var jeg veldig glad og stolt over hans forestilling, sa Shaw.

Ukraine v England - UEFA Euro 2020: Quarter-final
JADON SANCHO: Luke Shaw likte det han så av spilleren som er på vei til United.

– Det kommer til å bli gøy

Sancho selv snakket også med radiokanalen etter kampen.

Han ble der fortalt om rosen fra Shaw, og Sancho ga da uttrykk for at han ser frem til å få Englands United-spillere som lagkamerater på klubblaget også.

– Ja, Luke er en veldig bra fyr. Jeg har alltid hatt en veldig god relasjon med ham, Marcus og Harry, så det kommer til å bli gøy.

LES OGSÅ: «[Shaw er] i ferd med å bli en av de viktigste spillerne i dette mesterskapet»

Powered by Labrador CMS