shawsancho120222

– Han kommer til å bli en verdensklassespiller

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho har vært en god fotballspiller en del år nå, og han fikk landslagsdebuten allerede i 2018, så det er lett å glemme at han fortsatt er bare 21 år gammel.

– Etter min mening er det sprøeste med Jadon hvor ung han faktisk er. Jeg innså det ikke, selv ikke da jeg spilte med ham for England, at han var så ung, sier Luke Shaw om Sancho i et intervju med United Review (klubbens kampprogram) før kampen mot Brighton.

– Han er en vidunderlig fotballspiller. Det er ikke så enkelt i starten når en kommer hit, det vet jeg av personlig erfaring. Nå har han begynt å finne seg mer til rette, og det vises virkelig i måten han spiller på, spesielt i de siste kampene.

shaw
HAR LATT SEG IMPONERE AV SANCHO: Luke Shaw.

Sancho har nå scoret i to hjemmekamper på rad, og Shaw er veldig glad på Sanchos vegne.

– Han har begynt å utmerke seg, han får ballen mer, og dribler godt, og gjør det som han gjorde i Dortmund. Han kommer bare til å bli bedre og bedre. For øyeblikket nyter jeg å spille sammen med ham, og jeg er veldig glad på hans vegne fordi han hadde det tøft i starten.

– Han kommer til å bli en verdensklassespiller, og han har så mye talent. Han må bare fortsette med å jobbe hardt, fortsette å jobbe med de ferdighetene han har, og å være en skikkelig ressurs for denne klubben.

Shaw og Sancho har utgjort Uniteds venstreside i de siste kampene, og Shaw håper at samarbeidet kan bli bli enda bedre fremover.

– Jeg er veldig god venn med Jadon, så det er enkelt å snakke med ham. For øyeblikket spiller han foran meg, så vi har mange samtaler om hva han ønsker at jeg skal gjøre, og hva jeg ønsker at han skal gjøre. For øyeblikket fungerer ting godt, men det er fortsatt mer for oss å gjøre på den siden for å gjøre oss enda farligere.

Manchester United v Southampton - Premier League
KOMMER TIL Å BLI EN VERDENSKLASSESPILLER, IFØLGE SHAW: Jadon Sancho.
Powered by Labrador CMS