rakitic230223

Har selvtillit før United-kampen: – Det er vår turnering

Ivan Rakitic omtaler United som Europa League-favoritter, men har tro på at Sevilla kan ødelegge for Erik ten Hags menn.

Publisert Sist oppdatert

Sevilla har vært i seks UEFA-cup/Europa League-finaler, og har vunnet samtlige.

Det gjør klubben til den desidert mest suksessfulle i turneringens historie. Det er nemlig dobbelt så mange triumfer som de nest beste lagene (Inter, Liverpool, Juventus og Atlético Madrid har alle vunnet tre ganger).

De vant Europa League-finalen i både 2014, 2015 og 2016, før de igjen vant i 2020 etter å ha slått United i semifinalen, og Inter i finalen.

I ligaen har mye gått galt denne sesongen for Sevilla, men det er kanskje ikke så rart om Sevilla plutselig føler at alt blir mye lettere når de skal spille Europa League-fotball.

– Det er vår turnering, og om vi tilnærmer oss kamper med entusiasme, så er det ingen som kan slå oss, uttalte Ivan Rakitic på onsdagens pressekonferanse.

– Jeg er fornøyd om vi spiller som vi har gjort i de siste kampene. I morgen [i dag] vil dere få se en god forestilling fra Sevilla FC.

Han omtaler likevel United som Europa League-favoritter.

– Vi må ha troen, men vi vet at det vil bli vanskelig siden Manchester [United] er favoritter til å vinne hele turneringen. Men vi kjenner alle historien til Sevilla i denne turneringen, og vi ønsker å fortsette på den måten.

– Vi må spille så godt vi kan. Vi kan klare et godt resultat, og dra fornøyde tilbake til Sevilla, fastslår veteranen med over 100 landskamper for Kroatia.

Powered by Labrador CMS