– Reiser hit for å lage historie

Rostov-«manageren» gleder seg til å spille på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Rostov er kraftige underdogs, og nyter kanskje godt av dette, når de møter storklubben Manchester United på Old Trafford torsdag.

Førstelagstrener, galleonsfigur, assistent, tredje-assistent eller hva han nå i realiteten er, Ivan Daniliants, håper imidlertid på å sjokkere tvilerne og skape historie på Old Trafford.

 

Bookmakerne har mellom 8 og 10 i odds på at Rostov skal greie å vinne i Manchester, men den store utfordringen til tross, har Rostov sjokkert tidligere denne sesongen. De har slått Bayern, Anderlecht og Ajax på veien dit de har kommet nå.

– Begge klubber har sin egen historie, men vi er her for å skape historie i morgen, sa Daniliants på pressekonferansen onsdag.

Må stå sammen

Han snakker om at laget må stå sammen til tross for at flere viktige navn mangler til returoppgjøret i åttendelsfinalen mot de røde djevlene.

– Vi må stå sammen, og vise hva vi kan. Vi har tillit til laget, og vi tror på hver eneste av våre spillere. Hvis vi gjør vårt beste tror jeg på at utfallet blir positivt, sier han.

Rostov er et lag som i likhet med Englands Leicester nådde langt på denne kollektive mentaliteten. De har ingen enkeltspillere eller superstjerner som utmerker seg voldsomt. Så sammensveiset er gjengen at suspenderte Aleksandr Gatskan og Timofei Kalatsjev har reist til Manchester, sammen med skadde Soslan Dzhanaev og Vladimir Granat.

Sistnevnte var den eneste som ble skadet i motsatt oppgjør på Olimp-2, til tross for bekymringene om at den steinharde og elendige spilleflaten skulle forårsake enda flere.

Blir godt å spille på ordentlig gress

Denne matta var nok en fordel for Rostov, som slapp å bekymre seg for Uniteds kvaliteter når det gjelder hurtig pasningsspill langs bakken.

Daniliants tror imidlertid ikke det er en ulempe for russerne å spille på Old Trafford.

– Jeg tror hver eneste spiller på begge lag vil nyte godt av å spille på en bane med høyere kvalitet, sier Rostov-treneren.

– Dette er derfor jeg ikke vil gi noen spesifikk kommentar om spillestilen vår når vi spiller på en slik bane, jeg vil bare si at alle kommer til å nyte det, sier han.

Powered by Labrador CMS