– No iPads, please!

United bannlyser bruk av nettbrett på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Årsaken til at klubben har satt foten ned, er todelt. For det første er det blitt stadig vanligere at tilskuere bringer med seg nettbrett til kampene. Dette gjøres naturligvis i den hensikt å skulle ta bilder og/eller filme. For noen kan slik aktivitet i synsfeltet virke forstyrrende og derved forringe kampopplevelsen.

Et annet aspekt, slik klubben ser det, er frykt for at høykvalitetsopptak fra nettbrett skal kunne medføre brudd på opphavsretten.

Som følge av dette har United funnet det nødvendig å innføre nye restriksjoner, gjeldende fra og med tirsdagens vennskapskamp mot Valencia:

– Vi ønsker å opplyse om vår nye linje i forbindelse med hjemmekampene, heter det innledningsvis i en e-mail til klubbens sesongkortinnehavere.

Videre opplyses det:

– Supportere kan ikke ta store elektroniske innretninger (større enn 150mm x 100mm) med seg inn på stadion. For eksempel er det nå forbudt å bringe med seg iPad’er og andre nettbrett, samt laptop’er.

– Vær også oppmerksom på at store vesker, store kameraer og flytende væsker (unntatt vannflasker hvor korken har blitt fjernet) også står på listen over forbudte gjenstander.

Powered by Labrador CMS