– Oppgjørene mot Barça vil være til hjelp

Patrice Evra uttaler i forkant av morgendagens returoppgjør på Old Trafford at han tror seieren mot Barcelona i fjor, vil hjelpe United til å ta seg videre til kvartfinalen i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

I morgen kveld går United ut på et fullsatt Old Trafford vel vitende om at kun seier er godt nok om de skal ta seg videre til kvartfinale. Kampen mot italienske Inter vil bli alt annet enn enkel, men Patrice Evra tror at erfaringen United fikk fra oppgjørene mot Barcelona vil hjelpe United til å ta seg videre i årets Mesterliga.

United holdt Inter til uavgjort på Giuseppe Meazza, og det er dette som får den franske venstrebacken til å se tilbake på oppgjøret på Camp Nou i fjor. Utgangspunktet før den kampen var lik som nå, men Paul Scholes sendte United til finale etter et fantastisk langskudd. Evra håper på et lignende resultat i morgen.

"Erfaringen og opplevelsen vi fikk med oss fra kampene mot Barcelona var veldig viktig. Det var massive kamper mot et meget godt lag, og utgangspunktet foran kampen i morgen er lik som den var mot Barça", uttalte Evra til ManUtd.com.

"Selvfølgelig vil alle kamper være forskjellige, men hvis vi holder oss like konsentrerte og viser samme lagånd som vi gjorde mot Inter sist tror jeg vi skal klare det. I tillegg spiller vi jo på hjemmebane!"

Evra uttalte videre at spillerne ikke tenker over bortekampen for to uker siden, og at de er fokuserte før kampen i morgen."Den første kampen er i fortiden nå, den er glemt. Fokuset vårt er på morgendagens kamp, og den trenger vi å vinne", avsluttet Uniteds sympatiske franskmann.

Powered by Labrador CMS