– En merkelig følelse

Inter-stopper Nemanja Vidic innrømmet at det var underlig å møte igjen gamle lagkamerater.

Publisert Sist oppdatert

Vidic spilte 73 minutter av oppgjøret da hans nye klubb møtte hans gamle på FedEx Field natt til onsdag. Det ble selvsagt en høyst spesiell anledning for 32-åringen, noe han da også ga uttrykk for etter kampen.

– Det var en merkelig følelse, innrømmet han overfor ManUtd.com.

– Jeg sto ofte overfor Wayne (Rooney) og (Juan) Mata på trening, men det er noe helt annerledes å møte dem i skikkelig kamp. Men jeg var glad for å treffe på dem igjen. De virker lykkelige; det ser ut til at de koser seg, og det er godt å se.

– Jeg var inne i garderoben med spillerne og alle de andre, og samtlige virket positive og oppstemte over alt som skjer. Det er et godt tegn, og det gleder meg. Jeg tror at Van Gaal, en manager med massevis av erfaring, vet hva han gjør.

På spørsmål om Jonny Evans, Chris Smalling og Phil Jones, og om han tror at de vil klare å ta steget nå som han selv er borte, var Vidic overhodet ikke i tvil:

– Selvfølgelig vil de det. Det var jeg sikker på også da jeg selv spilte sammen med dem. Jeg sa da at de har et veldig godt potensial, både fysisk og teknisk. De er svært gode fotballspillere, og vi må alle forstå at de er unge. De er fortsatt bare 23 og 24 år gamle (Jones er 22, Smalling 24 og Evans er 26; journ.anm.). De er i riktig alder og vil bare bli bedre; bedre og bedre for hvert år. Innen to år vil de være blant ligaens fremste, noe jeg tror de kommer til å bevise allerede kommende sesong. Jeg ønsker dem alt godt.

Og så, det uunngåelige spørsmålet:

– Angrer du på at du forlot Old Trafford?

– Jeg angrer ingenting. Det tilhører fortiden. Jeg har svart på så mange spørsmål om dette. United er inne i en overgangsperiode, og det samme er Inter. Jeg kan bare prate om det som skjer nå. Fortid er fortid. Nå må jeg bare se fremover, på samme måte som United må se fremover. Jeg er Manchester United-fan og håper at begge klubbene får en god sesong.

Powered by Labrador CMS