United krever 80 millioner pund for Lukaku

Romelu Lukaku ser ut til å ende opp i Inter denne sommeren – men bare hvis italienerne blar opp.

Publisert Sist oppdatert

Ryktene har vært der hele sommeren, og fredag morgen ble Antonio Conte offentliggjort som Inters nye manager.

Romelu Lukaku står høyt på Contes ønskeliste og United kan være villige til å la han gå for riktig sum.

Som nevnt i ryktene torsdag, skrev Mirror at belgieren hadde reist hjem fra sin ferie i USA for å prate med United om fremtiden sin. Der skal han angivelig ha fått beskjed om at de lar han forlate klubben hvis Inter betaler mer enn det United kjøpte Lukaku for i 2017, som var 75 millioner pund.

I ettermiddag melder også de to vanligvis troverdige United-journalistene Paul Hirst i The Times og Rob Dawson i ESPN at United krever 80 millioner pund for spissen.

LITE SPILLETID: Lukaku har slitt med å spille seg inn fast på laget etter at Ole Gunnar Solskjær tok over.

Videre skriver Hirst at det er forventet at Inter annonserer Conte som sin nye manager allerede fredag morgen, noe som også skjedde, etter at Luciano Spalletti fikk sparken torsdag, og at Milano-klubben vil gjøre formelle fremstøt på Lukaku neste uke.

Det er viktig å understreke at det ikke har vært noe konkret på bordet ennå, men mye tyder altså på at hvis Inter innfrir kravene til United, så ender det med en overgang.

Lukaku har også selv vært ute i mediene tidligere i sommer og sagt at han godt kunne tenke seg å spille i Italia.

Den storvokste belgieren ble hentet til United fra Everton for å være José Mourinhos soleklare valg på topp. Det var han også mesteparten av tiden under portugiseren, uten at United-karrieren tok helt av.

NIER: Lukaku ble hentet til United av José Mourinho og leverte bra med scoringer i portugiserens periode i klubben.

Han har hittil fått totalt 98 kamper i United-drakta hittil, og scoret respektable 41 mål for klubben. 28 av måla har kommet i Premier League (16 i 2017/18 og 12 i 2018/19).

Under Solskjær har Lukaku stort sett spilt annenfiolin bak Marcus Rashford på topp for United. Med unntak av en god periode i månedsskiftet mars/april, der han blant annet var en av de store heltene mot PSG, har det ikke vært mye å juble for det siste halvåret for 26-åringen.

Så gjenstår det å se om han får enda et år på å bevise for United-fansen hva som bor i han, eller om veien går videre til sørligere strøk.

Powered by Labrador CMS