dave2

Ineos-topp: – Ønsker at United skal få den suksessen de fortjener

Publisert Sist oppdatert

De som venter på noen store avklaringer om Uniteds eierskap må fortsatt vente, da Glazers fortsatt ikke har tatt en avgjørelse.

Det betyr at det fortsatt kan bli et salg til Sjeik Jassim, til Ineos og Sir Jim Ratcliffe, eller at Glazers fortsetter, enten som før eller med hjelp av investorer, trolig amerikanske.

Normalt så hører man ikke noe annet om saken enn påstander fra ulike kilder gitt til ulike medier, men nå har Ineos-sportssjef Sir Dave Brailsford snakket litt om deres ønske om å vinne frem i forhandlingene.

– Det er åpenbart at vi er involvert, og at dette er noe vi veldig gjerne ønsker å gjøre. Så kan vi ikke diskutere detaljer, det har vi skrevet under på, men prosessen pågår og vi vil veldig gjerne få til dette, sier han til ITV i forbindelse med Tour de France, der Ineos også er representert med lag.

– Men tenk å kunne være formynder for en av de største sportsklubbene i verden, et av de største merkevarene, og så virkelig støtte dem for at de igjen skal få den suksessen de fortjener.

– Så er det fanbasen. Jeg har selv jobbet i Manchester over lang tid, og vi så da hvordan klubben ble et globalt fenomen. Med Team Sky (sykkel) var det det samme. Jeg kjenner Manchester veldig godt, man får en følelse av hva klubben handler om og hva supporterne ønsker. Når vi er en del av denne prosessen så håper vi å kunne gjøre noe her, sier Brailsford.

Her kan du lese hva som har skjedd av utvikling i saken de siste ukene.

Powered by Labrador CMS