Oppfordrer til boikott

– Glazers skal sultes ut, er krigsropet fra IMUSA.

Publisert Sist oppdatert

Den uavhengige supporterorganisasjonen IMUSA oppfordrer sesongkortinnehavere til boikott.

– Forny ikke medlemskortet, og bruk så lite penger som hoverhodet mulig på Old Trafford.

Samtidig ber IMUSA de som velger å fornye sesongkortet å gjøre dette så tett innpå deadline-datoen 13. juni som mulig.

– Mange har valgt å ikke fornye sesongbilletten, og mange kommer til å følge etter. Vi vet alle at det forsvinner millioner av pund ut av klubben bare i renter. Vi kan stoppe dette, men bare hvis vi sulteforer dem for penger, mener IMUSA.

Siden Glazer overtok United i 2005 har billettprisene øket gjennomsnittelig med 48%. En nylig undersøkelse viste at 59% ville vurdere å la være å fornye sesongbilletten.

Dette til tross for at billettprisene for neste sesong blir fryst. For øvrig første gang siden Glazer overtok, og etter manges mening ene og alene etter press fra Green and gold-kampanjen. Klubben har lenge hevdet at det alltid står noen i kø for å kjøpe sesongbilletten for de som ikke fornyer. En påstand IMUSA ikke kjøper usett.

– Det er en myte at det er venteliste nå. De fleste kamper selges ikke ut, og det er billetter til gjengelig.

Ellers planlegger MUST tidenes anti-Glazer demonstrasjon på ligaavslutningen mot Stoke. MUST oppfordrer alle som skal på kampen og vise sine sanne farger i gult og grønt.

– Håpet er at det er siste kamp med Glazers som eiere, og at det kommer et bud i juni, sier en talskvinne for MUST til united.no.

Powered by Labrador CMS