Gundogan utelatt fra troppen

OPPDATERT: Ilkay Gundogan ryktes å være svært nær en United-overgang. Nå er han utelatt fra Dortmund-troppen.

Publisert Sist oppdatert

Ryktene om Ilkay Gundogan har svirret og gått de siste dagene. Fredag meldte Sky Sports at United legger 21,5 millioner pund på bordet for midtbanespilleren med ni landskamper for Tyskland.

Lørdag er midtbanespilleren utelatt fra Borussia Dortmunds tropp, som tar imot Eintracht Frankfurt klokken på Signal Iduna Park. Det er mat for ryktemakerne.

Ifølge rapportene skal midtbanespilleren være ute med en infeksjon i halsen. Det er første gang siden 4. februar at Gundogan ikke starter en seriekamp for Borussia Dortmund.

Ryktene sier at Manchester United er svært nær ved å komme i havn med en avtale for å kjøpe Borussia Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gundogan.

24-åringen har vært linket til United i lengre tid, og nå ser det ut til at Gundogan blir United-spiller så snart overgangsvinduet åpner igjen etter sesongen.

Storbritannias største dedikerte sportskanal, Sky Sports News, kom med nyheten ved 21.30-tiden fredag kveld og kanalen viser til kilder, svært tett tilknyttet Manchester United som informasjonskilde for opplysningene.

Gundogans kontrakt med Dortmund går ut etter neste sesong og den tyske storklubben har tydeligvis bestemt seg for å slå til og selge nå, fremfor å la ham gå gratis til neste sommer.

24-åringen skal ha gjort det klart at han ikke vil signere en ny avtale med Dortumund etter at Jurgen Klopp har bestemt seg for å gi seg etter sesongen.

I linken øverst til venstre i denne saken kan du lese Viasat-kommentator Roar Stokke sin grundige vurdering av Ilkay Gundogan fra fjorårssesongen og hvorfor han mente tyskeren vil passe United perfekt.

Powered by Labrador CMS