– Bare sprøyt om Gündoğan

SPORT WITNESS: Manchester United har ikke lagt inn noe bud på Dortmunds midtbanespiller.

Publisert Sist oppdatert

 United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

AV: SPORT WITNESS

– Det har utvilsomt vært litt tørke på ryktefronten så avisen «Metro» har gjort sitt beste for å presentere nye rykter, denne gangen basert på opplysninger fra det spanske nettstedet Fichajes.  I helgen hadde nettstedet et rykte om at Manchester United hadde lagt inn et bud på 25 millioner euro for Ilkay Gündoğan. Nettstedet baserte sin sak på rapporter fra britiske aviser, og nevnte ikke et eneste sted at dette faktisk var deres eget «scoop».

Likevel har Metro kjørt overskriften «Manchester United byr 18,4 millioner euro for  Ilkay Gündoğan. 

Det hele startet med en sak i den tyske avisen «Bild» som skrev at Manchester United og Arsenal var to klubber som hadde vist interesse, igjen ifølge britiske medier.

«Bild» fulgte opp saken med at Gündoğan er nær ved å signere en ny kontrakt med Dortmund. 

Ilkay Gündoğans far skal i samtaler med Dortmund denne uken og det kan komme en løsning veldig snart. 

Manchester United har ikke lagt inn noe bud og dette er en spekulativ sak basert på rykter som ikke har rot i virkeligheten. 

Powered by Labrador CMS