– United for Theo

Arsenal-legenden Ian Wright tror at Theo Walcott snart vil være United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Det er en kjent sak at det i lengre tid har blitt stilt spørsmålstegn bak Walcotts fremtid på Emirates. 23-åringens kontrakt utløper til sommeren, og han har ikke kommet til enighet med klubbledelsen om en forlengelse av denne avtalen. Det foreligger heller ingen rapporter om at enighet er nært forestående. Dermed begynner det virkelig å haste for Arsene Wenger & co. dersom klubben ønsker å beholde den sjanseskapende vingen.

Dersom partene ikke kommer til enighet innen 31. desember, risikerer nemlig Arsenal at Walcott innleder forhandlinger med andre klubber, noe han i så fall vil være i sin fulle rett til å gjøre.

Januarovergang?

En av klubbene som i så fall vil være interessert i en samtale – i alle fall ifølge engelsk tabloidpresse, er Manchester United.Det hevdes at Sir Alex Ferguson ser Walcott som en mulig erstatter for Nani, samtidig som han ser for seg muligheten til å blåse nytt liv inn i aen mellom Walcott og hans gamle Arsenal-kamerat, Robin van Persie.Også Manchester City og Liverpool, samt den regjerende Serie A-mesteren Juventus, øyner sjansen til å sikre seg den tidligere Southampton-junioren, men United påstås å ligge best an i løypen. En overgang vil heller ikke koste all verden.Ettersom Walcott bare har et halvt år igjen av kontraktstiden, vil det hele trolig kunne ordnes for et beløp så pass lavt som £8 millioner.

– Opp og avgjort

En av dem som tror at Walcott fort kan havne på Old Trafford, er Ian Wright. Arsenals gamle storscorer anser det som rimelig sannsynlig at 23-åringen vil la seg friste dersom han skulle få muligheten til å gjenoppta samarbeidet med Van Persie. Han tror også at en overgang vil kunne skje allerede i januar. Det, mener Wright videre, vil i så fall bli et «kolossalt tap» for Arsenal.

– Men dersom United virkelig er interessert i Theo, da er saken avgjort, da forsvinner han dit, sier Wright til Absolute Radio.

– Om han skulle få muligheten til å spille sammen med Robin van Persie i en klubb som Manchester United, hvorfor i all verden skulle han da bli værende (i Arsenal)?

Nei, du kan så si, Ian Wright!

Powered by Labrador CMS