Fergies siste sesong?

Det mistenker Daily Mails Ian Ladyman, som også tror Manchester City kan bli vanskelige å hanskes med de neste sesongene.

Publisert Sist oppdatert

De neste dagene vil vi gjengi intervjuer Red News har gjennomført blant en rekke av journalistene som følger United tettest. I dag har turen kommet til Ian Ladyman fra The Daily Mail.

Hva husker du best fra sesongen som var?

– Jeg mener Champions League-exiten var en megetsigende episode. Hvor rart det enn høres ut – med tanke på Uniteds statistikk når det kommer til å nå finaler i europacupen de seneste årene – så mener jeg at de hadde kommet seg unna mot kontinentets beste lag en stund, og at dette var tiden hvor man skulle få i retur. Det viste etter min mening at sprekkene som hadde vist seg når det kom til kvalitet ikke lenger kunne dekkes over.

Over- eller underpresterte United forrige sesong?

– De overpresterte i hjemlige turneringer, det er det ingen tvil om. Det var en utrolig prestasjon at den stallen greide å ta så mange poeng og komme så nær City.

Gjør den økonomiske forskjellen mellom United og City denne tittelduellen annerledes enn de United har hatt mot Arsenal og Chelsea?

– Det er litt tidlig å si. Feilen Chelsea gjorde var å tvinge Jose Mourinho ut av klubben, for så å skifte manager like ofte som vi andre skifter sokker. Dette jobbet helt klart til Uniteds fordel ettersom Chelsea aldri helt tok av etter sin tidlige suksess under Abramovich.

– Hvis City opptrer fornuftig i to-tre sesonger, og planlegger langsiktig og strategisk, er jeg redd for at de kan bli vanskelige for alle å ha med å gjøre.

Tror du 12/13-sesongen blir Sir Alex Fergusons siste i United?

– Jeg mistenker at det kan være det, men det vet jeg ikke. Hvis jeg visste, ville det vært i avisen nå!!

Hva tror du United vil gjøre under overgangsvinduet i sommer?

– Når jeg skriver dette har de allerede signert Kagawa, og jeg mistenker at de kommer til å gjøre et nytt forsøk på Modric og forsøke å signere en venstreback og en høyreback. Fergie kommer til å overraske oss med en overraskende signering, det gjør han alltid. Jeg tror også at Nani fortsatt kan bli solgt.

Hvis penger ikke hadde vært noe problem, hva mener du de måtte ha gjort?

– I tillegg til det som er nevnt over, trenger United en defensiv midtbanespiller i verdensklasse, samt enda en playmaker. De har blitt forutsigbare og opererer i kun ett tempo. De er også altfor uavhengige av Wayne Rooney.

Powered by Labrador CMS