– City vinner igjen

HVA TROR VI: Hver dag frem til seriestart kan du lese hva united.no-redaksjonen tror om årets sesong. Fredag: Truls Lian

Publisert Sist oppdatert

Tidligere innlegg:

Torsdag, Steinar Madsen: – United i overgangsledelse

Onsdag, Dag Langerød: – Marerittet er mange skader

Tirsdag, Bjarte Valen: – Kagawa kan bli sommerens kjøp

1. Hva er en drømmesesong i dine øyne?
At United vinner ligagullet på akkurat samme måte som City gjorde det i fjor. Når det gjelder Champions League er jeg fornøyd så lenge vi hever oss betraktelig i forhold til i fjor.
2. Hva er marerittet?
Nok en troféløs sesong, med City som både PL- og CL-mestere. Det kan realistisk sett fort skje også. Tidligere i denne spalten har folk nevnt skader – jeg kan ikke i min villeste fantasi forestille meg at vi får en sesong hvor vi blir like hardt rammet som i fjor.
3. En United-spiller å se opp for den kommende sesongen:
Jeg er veldig spent på Shinji Kagawa, og dersom Tom Cleverley klarer å holde seg skadefri kan han også vise hva han er god for.
4. United-spiller du mer enn gjerne sender ut dørene på Old Trafford:
Det er ngen jeg direkte vil bli kvitt, men rent ferdighetsmessig er det lite Bébé og Federico Macheda bidrar med.
5. Premier Leagues beste bortebane:
For United-supporternes del er det synd at Blackburn rykket ned, alltid masse billetter og god stemning. Går for Craven Cottage.
6. Premier Leagues beste bortefans:
United-fansen er klasse på bortekamper. På Old Trafford er Athletic Club-fansen den eneste bortesupportergjengen som virkelig har fått hårene til å reise seg for min del, så det må bli United.
7. Hvilken klubb har hatt den beste sommeren på overgangsmarkedet?
Chelsea har handlet dyrt, men har allikevel fått mye igjen for pengene. Arsenal har kjøpt smart, og jeg tror ikke de vil bli så svekket av at Van Persie drar som noen skal ha det til. United har hentet to klassespillere, men jeg forstår ikke helt hvordan Ferguson skal få dem alle til å fungere sammen. Derfor mener jeg at Chelsea har gjort det best av alle.
8. Hvilken klubb har kjøpt katta i sekken?
Manchester City har enn så lenge kun hentet Jack Rodwell, men man skal ikke se bort i fra at de henter flere de to neste ukene. Uansett er laget de har nå godt nok til å vinne ligaen. Liverpool har brukt over £25 millioner på Joe Allen og Fabio Borini – svært tvilsomt at de kommer til å sende Pool tilbake til topp fire, så jeg ender opp med scouserne.
9. En spiller hos våre motstandere du beundrer i all hemmelighet:
En spiller lyser opp hos meg, og det er Vincent Kompany, Premier Leagues beste stopper i fjor. Han virker også som en temmelig ålreit type.
10. En spiller hos våre motstandere du misliker intenst:
John Terry. Enough said.

Slik tror jeg Premier League ender:

Topp tre:

1. Manchester City
2. Manchester United
3. Chelsea

Nedrykk:

18. Norwich
19. Southampton
20. Reading
Powered by Labrador CMS