Avisrunden

Engelsk presse om seieren over Hull.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News har selvsagt viet mye av plassen til Rooney. De skriver om hans store dag på jobb, men har ikke glemt at det faktisk gikk over en time mellom det første og det andre målet. Tre mål i løpet av de ti siste minuttene viser at United ikke kunne innkassere poengene før helt på slutten.

Avisen vier også mye plass til gårsdagens solide Glazer-demonstrasjon. United-fansen har virkelig begynt å få "Glazer-out"-sangene til å sitte, og under gårsdagens kamp var det god stemning på tribunene. Avisen trekker også frem Nani og kaller innsatsen under gårsdagens kamp som hans beste i United-trøya.

The Guardian skriver også om Rooney og demonstrasjonene mot Glazer. Dette er helt klart de viktige nyhetene fra gårsdagen, men å gjenta det samme igjen er unødvending.

Avisen skriver også om Fergusons tekst i gårsdagens kampprogram.

"Familen Manchester United er under press. Dette som et resultat av sakene og kontroversene rundt eierskapet og den økonomiske situasjonen. Alle har lov til å ha sin egen mening, og å vise denne hvis de ikke liker det de ser rundt seg. Jeg er rask til å vise skuffelse hvis jeg ser noe jeg mener er feil."

Ferguson avslutter med at dette ikke er en klage på fansen, men en bønn om å stå sammen i denne situasjonen.

The Independent legger vekt på tiden det tok mellom de to første målenene.

Med litt flaks for Hull på muligheten til innbytter Kamel Ghilas kunne det fort stått 1-1. Sir Alex kalte dette en "wake up call " etter kampen. United og spesielt Rooney våknet skikkelig de siste kvarteret og nettet hele tre ganger.

Etter kampen kalte Hull-manager Phil Brown Rooney en av de beste spissene i verden, og forteller at han gleder seg til sommerens verdensmesterskap hvor han tror Rooney vil briljere.

Avisen vier litt plass til gårsdagens vellykkede comeback for Rio Ferdinand. (Den nevner ikke slaget mot Fagan etter 80 spilte minutter som kan bety utestengelse. jour . anm ) Han spilte for første gang siden oktober, og kom seg gjennom kampen uten store problemer.

Powered by Labrador CMS