Bilder fra mandagstreningen

Spillerne er igang med oppkjøringen til torsdagens avgjørende semifinalekamp mot Hull.

Publisert Sist oppdatert

Tre dager før laget drar til KCOM Stadium for å forsvare sin 2-0-ledelse fra lagenes første semifinalemøte for 13 dager siden, samlet José Mourinho spillerne sine til en iskald formiddagsøkt på et for anledningen tåkelagt og surt Aon Training Complex.

Vi legger merke til at Marcos Rojo var på plass og dermed ser ut til å ha ristet av seg sykdommen som førte til at han sto over Stoke-kampen. Luke Shaw var også inne, og det samme gjaldt Timothy Fosu-Mensah, Axel Tuanzebe og Joel Pereira.
Kaptein Wayne Rooney, derimot, var blitt innvilget fridag etter søndagens opptreden på Savoy Hotel i London og glimret følgelig med sitt fravær.

OBS: Ut fra det foreliggende bildemateriale å dømme, kan det virke som om det var noe tynt i rekkene på Carrington denne formiddagen. Verken Sergio Romero, Chris Smalling, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Anthony Martial, Bastian Schweinsteiger, Michael Carrick eller Jesse Lingard er å se, men uten at vi kan bekrefte eller avkrefte deres eventuelle tilstedeværelse.

Powered by Labrador CMS