– Det er slett ikke over

Michael Carrick med advarsel til alle som måtte tro at United allerede er klare for Ligacupfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Det er nøyaktig to uker siden rødtrøyene skaffet seg et godt utgangspunkt for å nå finalen da Hull City ble beseiret 2-0 på Old Trafford. Likevel er det neppe noen grunn til å tro at torsdagens returmøte på KCOM Stadium blir noen «walk-over» for José Mourinhos mannskap.

Vel må United finne seg i å stille som favoritter til å dra dobbeltoppgjøret i havn, men som Michael Carrick så presist sier det i et intervju med MUTV:

– Dette er så definitivt ikke avgjort, det vet vi, alle sammen.

– Derfor tror jeg også at vi kommer til å stille med tilnærmet toppet lag; begynne på nytt og spille som om det fortsatt står 0-0. Det ville være for farlig å dra dit for å forsvare en ledelse og fortelle seg selv at sånn og sånn vil være nok. Vi har ikke råd til å tenke slik.

– Nei, vi må gå til dette oppgjøret akkurat slik vi gjør det til alle andre kamper. Vi må holde konsentrasjonen og intensiteten oppe og forsøke å vinne, sier Uniteds visekaptein, som har én Ligacupfinale fra tidligere.

7 år siden forrige triumf

gettyimages-97173661
MICHAEL CARRICK – her med Ligacuptroféet i 2010.

Etter å mistet 2009-finalen (seier etter straffesparkkonkurranse mot Tottenham) med skade, var Carrick på plass da Aston Villa ble beseiret med 2-1 året etter. Det har imidlertid gått hele syv år siden den gang, så tiden er overmoden for et nytt trofé i denne turneringen.

– En tur til Wembley, vinne et trofé, hva er vel bedre enn det? Spesielt nå som vi er så nære å komme oss dit – uten at vi tar noe for gitt.

– Det er anledninger som det man spiller for, og det er slikt fansen liker å se. De ønsker å feire triumfer, løfte troféer og kose seg.

Mer av dette intervjuet kan du se og høre under torsdagens Match Day Live på MUTV/TV 2 Sumo. Sendingen starter klokken 19.45, en time før avspark på KCOM Stadium.

Powered by Labrador CMS