Lettet over seieren

VIDEO Rettet opp stygg feil med overmenneskelig innsats.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney var ikke særlig høy i hatten da han etter en times spill på Kingston Communication Stadium gjorde seg skyldig i et horribelt tilbakespill. få sekunder senere resulterte det hele i straffespark, gult kort til Rafael og utlikning til 1-1.

Han hadde selv satt inn 1-0-målet et minutt på overtid i første omgang, men nå sto Rooney plutselig i fare for å ha ødelagt dagen både for seg selv og lagkameratene.

Men så skjedde heldigvis ikke. Fast bestemt på å rette opp i blunderen, jobbet Rooney som en besatt. Det førte til to assists – først en lissepasning som Andy Dawson satte i egne nettmasker, og deretter en genistikker Dimitar Berbatov ikke hadde mulighet til å misbruke.

– Selvfølgelig, det var en feil av meg som førte til at de utliknet, men takk og pris vant vi til slutt. Jeg tviler på at manageren ville ha vært særlig fornøyd hvis vi ikke hadde gjort det, sa han til Sky Sports etter kampen.

– Det er første gang noe slikt har skjedd meg, og det var ingen god følelse. Jeg hadde ikke lyst til å svikte lagkameratene mine, men der og da føltes det slik. Enda verre var tanken på hva manageren ville si!

– Det ble en åpen kamp hvor Hull satset sterkt fremover og etterlot rom vi kunne utnytte når sjansen bød seg. Vi kontret da også glimrende til tider, og skaffet oss på den måten to mål til. Som sagt, jeg er lettet over at det ble seier til slutt, sa dagens beste spiller.

Se Wayne Rooney på a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS