– Vi tilpasser oss Mourinho

Hull-dødaren Wayne Rooney tror United kan slå Hull med Mourinhos kampplan.

Publisert Sist oppdatert

United-kaptein Wayne Rooney er kanskje klubbens aller fremste «Hull-dødare» med sine syv scoringer på de siste fem kampene mot «The Tigers», og hverken han eller noen av de andre i troppen har vært med på å tape mot kveldens motstandere.

Men Manchester United har aldri slått Hull «The Mourinho Way», og derfor forteller Rooney at troppen har vært fokusert på å implementere portugiserens treningsmetoder og taktikkeri på treningene denne uken.

-Vi som spillere må tilpasse oss manageren, og gjøre det han vil at vi skal gjøre under forberedelsene i løpet av uka, og på kampdagen prøver vi å gjennomføre dette ute på banen, sier Rooney.

Det mener han spillerne har lykkes med denne uka, der bildene har vist god stemning på treningsfeltet etter de etablerte gutta har blitt kjent med Pogba, Mkhitaryan, Bailly og Zlatan.

– Vi har startet sesongen bra, og vi har forberedt oss godt denne uken, så vi håper formen fortsetter. Selvfølgelig ønsker man å spille bra i hver kamp man spiller, og hjelpe laget til seier, sier han.

Fornøyd med kjøpene

zlat

– Vi har gjort veldig gode kjøp denne sesongen. De har tilpasset seg veldig raskt, og man ser innflytelsen de har på banen allerede. Jeg håper de fortsetter, og at spillerne som har vært her en stund også fortsetter å bidra. Hvis vi kan gjøre det, er jeg sikker på at vi vil ha en veldig god sesong.

Blant kjøpene som har imponert mest er Zlatan Ibrahimovic, som kan notere seg for scoring i sin fjerde kamp på rad siden debuten og dermed tangere en 91 år gammel rekord.

Rooney benytter også anledningen til å hive seg på dem som mener Mike Phelan fortjener Hull-jobben på permanent basis. De to hadde et godt forhold da skotten var Fergusons assistent i United.

Kampen mot Hull har avspark klokken 18.30, og United.no kommer med lagoppstilling allerede en time før avspark, samt en direktesending på Facebook der blant andre Andy Mitten vil diskutere laguttaket. 

Powered by Labrador CMS