Ser frem til å bli tiger

Så snart han er tilbake i England etter sommerturnéen, skifter Ben Amos over til tigerdrakt i Hull City. Det gleder han seg til.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds utlånte 22 år gamle tredjekeeper tilbrakte bortimot en uke på treningsleir med Hull i Portugal, før han ble kalt tilbake for å bli med på sommerturnéen til Sør-Afrika og Kina.

Og den tidligere Molde-innleide fikk et så godt inntrykk av forholdene under ex-Red Steve Bruces ledelse at han ser frem til å ta fatt på en sesong i Championship.

– Treningen var hard, men jeg fant meg godt til rette sammen med spillerne og støtteapparatet, så jeg gleder meg. Forhåpentligvis blir det mange kamper på meg også, sier Amos i et intervju med ManUtd.com, og legger til at det er nettopp en slik utfordring han har behov for på dette stadiet i karrieren.

– Fremtiden ligger på Old Trafford

At han står foran en hel sesong på KC Stadium betyr imidlertid ikke at han har gitt opp håpet om en keeperfremtid på Old Trafford. Tross alt skrev han under på en ny treårskontrakt så sent som i sommer, noe som indikerer at klubben har tro på at han vil utvikle seg ytterligere. På sikt vil han kanskje også by David de Gea og Anders Lindegaard kamp om målvaktsjobben.

– Du vet, at om klubben, eller Sir Alex, hadde sagt at han ikke så noen fremtid for meg, da ville jeg selvsagt heller ikke ha skrevet under. Men han har fortsatt tro på meg, og det samme har jeg selv, så det er spennende tider, sier rødtoppen med det uomtvistelige keepertalentet.

Powered by Labrador CMS