– Han har hatt en veldig god sesong

Frankrikes sisteskanse tar Paul Pogba i forsvar.

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld er det klart for treningskamp mellom Frankrike og Italia.

Den kampen kan ha ekstra stor betydning for Paul Pogba, som ikke er garantert en plass i startelleveren til Didier Deschamps under sommerens VM-sluttspill i Russland.

Mer om det kan du lese her. 

En som derimot er sikret en plass i laget, er Frankrikes Hugo Lloris. Sisteskansen, som til daglig tjener til livets opphold i Tottenham, mener det er på tide at Pogba tar steget fra gutt til mann.

Hyller Pogbas sesong i Premier League

– Paul (Pogba) er ikke lenger en ung spiller. Han har skaffet seg mye erfaring med klubb(ene) og landslaget. Han har enormt med talent, det har han alltid hatt. Han har akkurat lagt bak seg en veldig god sesong, selv om ikke alle er enige i det. Som fotballspiller selv, og fan, mener jeg han hadde en veldig god sesong, sa Lloris ifølge 442.

Paul Pogba: Disse sju spillerne er bedre enn meg

At Pogba ønsker å levere, det er det liten tvil om. Franskmannen har alle forutsetninger for å dominere enhver midtbane i verden, men per dags dato er det N’golo Kanté som gjør den jobben for Frankrike. 

Mener Pogba kan lede: Hugo Lloris for Frankrike.

– Han har et ønske om å skinne med landslaget. Vil han være sjefen? Det er et sterkt ord, men det forventes at han er en leder både på og av banen. Han begynner å bli voksen, og ønsker å gjøre det bra, og det er også viktig at han fokuserer på sitt eget spill. Den beste måten han kan lede på, er å vise det på banen, avsluttet målvakten.

– Fremtiden? Dumt spørsmål..

Mye har vært sagt og skrevet om Paul Pogbas sesong, og langt fra alle er like positive i sine ordlag som det Hugo Lloris er.

Det skal ha vært dårlig relasjon med Mourinho, et ønske om å flytte på seg igjen, og skuffelse over lagkamerater.

Michael Carrick, som nå er en del av Uniteds trenerteam, tok bladet fra munnen for noen uker siden. 

– Han er viktig spiller for oss. Han er i en fin alder. Han står foran sine beste år, så hans fremtid? Jeg ville ikke en gang tenkt en gang ekstra på det, sa Carrick da. 

Pogba endte sesongen med seks mål og 12 målgivende for United, ikke så helgalt for en spiller som skal ha vært  dårlig – hvis man tror jungeltelegrafen.

Læremester og læregutt? Michael Carrick og Paul Pogba.
Powered by Labrador CMS