– Jeg er enig med Schmeichel

Mannen som i 1999 ble hentet inn for å overta etter dansken, taler også til fordel for Hugo Lloris.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag meldte Peter Schmeichel seg på i diskusjonen om hvem som bør overta førstekeeperhanskene på Old Trafford dersom David De Gea skulle dra hjem til Madrid i dette overgangsvinduet.
Tottenhams Hugo Lloris og Ajax’ Jasper Cillessen har vært hyppige gjester i ryktespaltene denne uken, og stilt overfor valget mellom de to, var Schmeichel ikke i tvil: – Gå for Hugo Lloris, lød danskens klare råd.

Nå får Schmeichel støtte i dette synet fra mannen som for 16 år siden ble hentet fra Aston Villa for å overta keeperhanskene hans.

Australske Mark Bosnich, som du kan lese mer om i spillerprofilen hans, er heller ikke overbevist om at Jasper Cillessen ville være rett mann til å gå inn og ta kommandoen som Uniteds bakerste mann.

Jasper Cillessen
Jasper Cillessen

– Nei, jeg er ikke 100 prosent sikker på ham. Jeg synes han gjorde det ok under VM, men han er ikke den som stikker seg ut og dominerer i feltet, siteres ex-keeperen på av MUFC Latest.

– Den engelske ligaen er så utvilsomt den mest krevende som finnes, og det tar utenlandske spillere (keepere) temmelig lang tid å tilpasse seg.

– Vi så det i De Geas første sesong, som ble litt av et slit for ham. Lloris derimot, kjenner Premier League fra innerst til ytterst, og han har hatt suksess, påpeker den nå 43 år gamle «Boz».

Powered by Labrador CMS