Topp fire-håpet over etter svak forestilling

Blir det seier i sesongens siste bortekamp?

Publisert Sist oppdatert

Topp fire-håpet er over etter at det bare ble 1-1 mot Huddersfield i en kamp der United så ut til å ha full kontroll.

Scott McTominay ga United ledelsen i det åttende spilleminuttet etter et godt opprullet angrep som endte med at skotten skjøt med venstrefoten fra 15 meter og litt skrå vinkel. Keeper burde nok tatt den, men uansett en fortjent United-ledelse.

Solskjærs lag var nemlig lenge klart best, og så ut til å kunne være i stand til å lede med flere mål til pause, men i den andre halvdelen av førsteomgangen var Huddersfield fullt på høyde med United, og kunne også utlignet om ikke det var for Victor Lindelöf og David de Gea.

I andreomgangen kom utligningen, og den kom pussig nok etter en United-sjanse. En Juan Mata-corner ble headet mot mål av McTominay, men uten å gå i mål. Huddersfield kontret, og Luke Shaw bommet på ballen, og plutselig var Mbenza alene med keeper, og han satte ballen forbi De Gea og i mål.

United hadde de desidert største sjansene på slutten, men sluttspurten var uansett lite imponerende, og det ble ikke flere mål på John Smith’s Stadium.

Huddersfield 1-1 Manchester United

The John Smith’s Stadium, Premier League

Mål: 0-1 Scott McTominay (8), 1-1 Isaac Mbenza (60).

Huddersfield: Jonas Lössl, Erik Durm (Tom Smith 46), Christopher Schindler, Terence Kongolo, Juninho Bacuna, Isaac Mbenza (Adama Diakhaby 90), Aaron Mooy, Jonathan Hogg, Chris Löwe, Alex Pritchard, Karlan Grant.

United: David de Gea, Ashley Young, Phil Jones, Victor Lindelöf (Diogo Dalot 83), Luke Shaw, Scott McTominay, Nemanja Matic (Ander Herrera 54), Paul Pogba, Juan Mata, Marcus Rashford, Alexis Sánchez (Tahith Chong 54).

Powered by Labrador CMS