Vil du sove rett ved Old Trafford?

Supporterklubben samarbeider med Hotel Football, og våre reisende kan dermed sove på Giggs og Nevilles nye hotell.

Publisert Sist oppdatert

Bildet øverst i saken er tatt av Aerial Video TV for Hotel Football.

Endelig nærmer åpningen seg for Hotel Football. Hotellet ligger som nærmeste nabo til Old Trafford, og legendene Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes, og Nicky Butt er med i eiergruppen av hotellet, der spesielt de to førstnevnte er sterkt involvert.

Hotel Football vil få et gjennomsyret fotballpreg, og med plasseringen like ved Old Trafford vil hotellet naturligvis boble over av Manchester United-atmosfære.

– Våre reisende på Hotellpakke og Flypakke vil kunne velge Hotel Football som overnattingssted, og da bo i omgivelser som oser Manchester United under hele oppholdet. Det å våkne på kampdagen og spise frokost med utsikt til Old Trafford og oppleve timene før kamp på nært hold blir helt sikkert en flott opplevelse, sier turansvarlig Jørgen Rangnes.

Rangnes kan også fortelle at dialogen med Hotel Football har vært svært positiv hele veien, og at de har vært svært interessert i å samarbeide med Supporterklubben.

– Kampdag fra og med Tottenham-kampen i mars har de invitert oss til å eksklusivt benytte Players Lounge som er en egen restaurant. Her vil vi ha billettutdeling før kamp, og billettinnlevering etter kamp. Vi får tilgang til en bar, og våre reisende kan kjøpe middagsbuffet knyttet til bestemte billetter på stadion på forhånd eller på drop-in kampdagen.

– Vi vil også få besøk av en United-legende i timene før kamp. Det blir rett og slett en svært god møteplass for de reisende med Supporterklubben, og noe vi bare for kort tid siden kunne drømme om. Dette, kombinert med Kick-off for turhelgen på Old Trafford fredag kveld hvor Manchester United åpner dørene eksklusivt for oss, er eksempler på at vi kan tilby unike Manchester United-opplevelser til reisende med Supporterklubben, forteller Rangnes.

2014_tursalget_er_i_gang_2014-15_650x358

Hotel Football vil i tillegg til hotellrom huse flere restauranter, og i kjelleren vil man kunne finne Old Trafford Supporters Club (18-års aldersgrense). På kampdag vil ca 800 personer fylle lokalet, og kampsanger og fantastisk stemning vil være ingrediensene både før og etter kamp, tror Rangnes.

Manchester Evening News har fått en liten sniktitt inn på hotellet, og her kan du lese saken og se video av Ryan Giggs-intervju og bildegalleri fra hotellet.

 

Powered by Labrador CMS