Slår alle rekorder!

Adidas bekrefter at lanseringen av Uniteds nye hjemmedrakt er den mest vellykkede i selskapets historie.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge den tyske sportsutstyrsgiganten har salget av den nye drakten oversteget alle forhåndsprognoser.
Det rapporteres at det i løpet av bare fem dager fra lansering den 1. august, ble solgt like mange drakter som selskapet hadde beregnet solgt den første måneden.

Samtidig rapportertes fra utsalgssteder over hele verden om en salgsøkning på 200 prosent på lanseringsdatoen i forhold til for et år siden, og at adidas-butikken i Manchester på første salgsdag solgte drakter for en hel uke.

I en kommentar til den kolossale salgssuksessen, sier adidas’ globale salgssjef Markus Baumann ifølge Daily Mail, at han er enormt stolt over avtalen med Manchester United, en avtale som vil innbringe klubben minst £750 millioner over en 10-årsperiode.

– Avtalen har allerede gitt oss rekordresultater gjennom en kampanje som har nådd fans over hele verden og knust alle salgsrekorder, konstaterer Baumann, og legger til at han ser frem til å bygge videre på suksessen og et fortsatt samarbeid i årene som kommer.

Administrerende direktør i Manchester United, Richard Arnold, uttaler i samme forbindelse at klubben har hatt høye forventninger til samarbeidet med adidas, og at disse forventningene ikke bare har blitt innfridd, men tvert imot blitt kraftig overgått.

Her kan du skaffe deg den nye hjemmedrakten

Her kan du skaffe deg den nye bortedraken

Vil du heller ha en av de nye keeperdraktene, da er dette linken for deg

Du har fått med deg at united.no har et nytt diskusjonsforum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS