– Vis respekt for Liverpool-fansen

United-kaptein Nemanja Vidic ber United-fansen vise seg fra sin beste side på søndag.

Publisert Sist oppdatert

Dette er første gang de to gigantene i engelsk fotball barker sammen siden den uavhengige Hillsborough-panelet kom med sin rapport som frikjente Liverpool-fansen for tragedien på Sheffield Wednesdays hjemmebane.

Det har ført til at nervene er i høyspenn.

Det har i flere dager versert rykter om at deler av United-fansen skal ødelegge ved å synge sanger om de 96 Liverpool-supporterne som omkom i Sheffield.
Før Champions League-oppgjøret mot Galatasaray brukte Sir Alex Ferguson deler av pressekonferansen sin å gi sin hele og fulle støtte til Liverpool, og det er ventet at Ferguson vil skrive et åpent brev til alle United-fans som skal til Anfield på søndag om å oppføre seg eksemplarisk.
Nå får Ferguson støtte fra sin kaptein som sier de to klubbenes tilhengere bør ha respekt for hverandres tragedier.
– Liverpool og Manchester United er to store klubber som bør ha respekt for hverandre. Begge klubbene har også sine tragedier som er en del av historien. Vi er alle klare over at denne kampen blir spesiell og både vi som spillere og fansen må oppføre oss, sier Vidic.

Vidic og Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal slippe 96 ballonger før kampstart på søndag for å minnes de 96 Liverpool-supporterne som mistet livet etter Hillsborough-tragedien.

Powered by Labrador CMS