Hvem kan vi få fra Serie A?

Serie A-ekspert om hvem som er de fem beste midtbanespillerne som er tilgjengelige.

Publisert Sist oppdatert

United er på spillerjakt, selv om det er umulig å si noe om David Moyes og Ed Woodward lykkes med å hente inn noen forsterkninger i januar.

En midtbanespiller står høyt på ønskelista, og i den forbindelse har vi spurt eksperter på noen av de største ligaene på kontinentet om hvem de mener United faktisk kan ha håp om å få i januar – hvis United er villig til å betale det selgende klubb krever.

Fredag presenterte vi Bundesliga-lista av Niklas Wildhagen.

Mandag er det Josimar-skribent om Serie A, Thomas Høy, som kommer med sin liste over de fem beste midtbanespillerne i Serie A som altså kan være tilgjengelige allerede nå i januar.

Thomas Høys liste:

(følg Høy på twitter her.)

1. Borja Valero, Fiorentina 29 år

Elegant spiller og en skapende kraft på Fiorentinas midtbane. Blir neppe enkel å hente fra Fiorentina, som har begynt å bli avhengige av spanjolen, men i en alder av 29 år er det kanskje aktuelt dersom prisen er riktig? Plasseres øverst på listen fordi han etter min oppfatning har størst sannsynlighet til å tilføre noe umiddelbart.

2. Miralem Pjanic, Roma 23 år

hernanes
HERNANES: Kontrakten går ut sommeren 2015.

Ikke ulik Borja Valero rent stilmessig, men er kanskje noe mer udefinert enn sitt spanske motstykke. Blir trolig dyrere enn Borja Valero, men har også stor potensiell oppside.

3. Hernanes, Lazio 28 år

I likhet med Pjanic går kontrakten til Hernanes ut sommeren 2015. En fornyelse av kontrakten begynner å se tvilsom ut, og Lazio kan bli fristet til å selge. Trenger ikke nødvendigvis bli så forferdelig dyr, og er hakket mer direkte og målfarlig enn f.eks Kagawa. God verdi for pengene.

4. Mateo Kovacic, Inter Milan 19 år

Et vidunderlig talent som til alles fortvilelse sliter med spilletiden under Walter Mazzarri. Foruten Paul Pogba er han trolig Serie As største midtbanetalent. Like før jul kom han innpå og vippet Milano-derbyet i Inters favør. Inter ønsker neppe å selge ham, men i likhet med Roma er de i en posisjon hvor alle tilbud vurderes så lenge de er gode nok.

5. Fredy Guarin, Inter Milan 27 år

Han skyter for mye og han er egentlig en noe slitsom spiller å ha på banen. Bør ikke være så vanskelig å komme til enighet med Inter, selv om prisen er noe stiv (10-15 mill pund). Er en type bære-eller-briste-spiller som kan løse opp en statisk midtbane med sin noe uortodokse tilnærming til yrket.

Du kan følge Høy på twitter via denne lenken.

 

Powered by Labrador CMS