Lover flere målpoeng

Henrikh Mkhitaryan er ikke fornøyd med sin egen statistikk i United-trøya så langt.

Publisert Sist oppdatert

28-åringen legger ikke skjul på at hans første sesong på Old Trafford ikke har blitt helt som han hadde sett for seg i et intervju med det offisielle klubbmagasinet Inside United.

– Ikke ennå, svarer Mkhitaryan på spørsmål om han har funnet seg til rette i Premier League i intervjuet gjengitt av Manchester Evening News.

– Det er fortsatt områder jeg kan bli bedre på. Jeg kjenner meg selv godt og vet at jeg kan gjøre det bedre. Og jeg kommer til å gjøre det bedre, for jeg er selvsikker. Innerst inne vet jeg hva jeg kan.

På sine 21 kamper i United-trøya står Mkhitaryan med sju mål og fem målgivende. Ikke oppsiktsvekkende tall, verken på godt eller vondt, men ganske blekt sammenliknet med det han leverte i sin siste sesong i Borussia Dortmund.

Da ble det hele 19 mål og 24 målgivende på 48 kamper. Sesongen før det noterte han fem mål og fem målgivende på 33 kamper.

 

– Neste år skal jeg ha flere mål og flere målgivende, lover Mkhitaryan.

Den rappe midtbanespilleren sto nylig over kampen mot Middlesbrough på grunn av en småskade, men var tilbake fra start i den påfølgende kampen mot West Bromwich.

– Jeg følte det var bedre ikke å ta den risikoen mot Middlesbrough, for jeg ville ikke miste resten av sesongen.

 

Powered by Labrador CMS