«Micky» takker for støtten

Henrikh Mkhitaryan tyr til Twitter for å vise sin takknemlighet overfor fansen.

Publisert Sist oppdatert

Den populære armeneren måtte som kjent forlate Geoffrey-Guichard i Saint-Étienne med strekkskade da United i forrige uke tok seg til kvartfinalen i Europa League på bekostning av sine franske verter.

Uhellet førte til at Mkhitaryan måtte se søndagens Ligacupfinale mot Southampton fra tribuneplass på Wembley, og fortsatt er det ikke klart hvor mye lenger lagkameratene må klare seg uten Mkhitaryans løpsstyrke og kreative pasninger. Fra visse kretser antydes det imidlertid et visst håp om at han vil kunne bli spilleklar allerede til lørdagens hjemmemøte med Bournemouth.

I så fall vil det glede alle United-fans, ikke minst dem som i løpet av 28-åringens skadeperiode har sendt hilsener og lykkeønskninger i retning hovedpersonen.

Nå har de til og med fått en hilsen i retur.

I en melding på Twitter, ledsaget av et bilde hvor han er omgitt av meldinger fra fansen, gir Henrikh Mkhitaryan uttrykk for at han setter stor pris på oppmerksomheten som har blitt ham til del.

– Meldingene om god bedring har virkelig hjulpet meg i rekonvalesensen. Tusen takk(!), skriver en åpenbart takknemlig Mkhitaryan.

Powered by Labrador CMS