– United er drømmeklubben hans

– Tilbud som dette dukker kanskje bare opp en gang i livet, sier agent Mino Raiola om Uniteds bud på hans klient, Henrikh Mkhitaryan.

Publisert Sist oppdatert

Mens Raiola overfor tyske Bild bekrefter at Borussia Dortmund har avslått et bud på £18.5 millioner fra Manchester United, hevder han at Mkhitaryan uansett er fast bestemt på å dra til Old Trafford.

– (Borussia Dortmund og vi) har svært forskjellige syn, men vi kjemper som løver for vårt, sier Raiola. Han beskriver situasjonen som at Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke beveger seg 180 grader i én retning, mens han selv er på 180 graders kurs den andre veien.

“Manchester United er Mickis drømmeklubb, og han ønsker for enhver pris å dra dit.”

Mino Raiola

– Men selv om situasjonen ikke virker så lys i øyeblikket, har jeg fortsatt  håp om en fornuftig løsning, sier Raiola videre, og viser til spillerens eget ønske om å flytte på seg.

– En fotballspiller opplever kanskje at tilbud som dette dukker opp én gang i livet, og ingen kan garantere at Mickis dør fortsatt vil være åpen neste sesong. Manchester (United) er Mickis drømmeklubb, og han ønsker for enhver pris å dra dit.

27 år gamle Henrikh Mkhitaryan har ett år igjen av sin kontrakt med Borussia Dortmund, og samtaler om en forlengelse av denne avtalen har ifølge Manchester Evening News brutt sammen.

På spørsmål om United vil øke sitt bud på den armenske landslagsspilleren, svarer Mino Raiola at det ikke er opp til ham:

– Min oppgave er å ta vare på min klients interesser, og det er kjent hva Micki ønsker seg.

Powered by Labrador CMS