– Akkurat nå er vi langt unna en deal

Super-agent Mino Railoa har uttalt seg.

Publisert Sist oppdatert

United har tilbudt Henrikh Mkhitaryan som en del av avtalen som sender Alexis Sanchez til Old Trafford, men det er fortsatt usikkert om armeneren vil til London.

Det hevder i alle fall agenten hans, Mino Raiola.

I et eksklusivt intervju med The Times hever Raiola at Mkhitaryan fortsatt ikke har bestemt seg.

– United kommer ikke til å signere Alexis Sanchez med mindre Mkhi godtar å gå til Arsenal.

– Mkhi har ikke bestemt seg, men han kommer til å gjøre det som er best for ham. Han har to og et halvt år igjen av kontrakten sin med United så det er hans avgjørelse.

Raiola forsøkte seg også med at det er Sanchez som er en del av Mkhitaryan-overgangen, ikke det motsatte, selv om vi får et endelig svar på det hvis det går i orden, og vi får vite hvem som betaler mellomlegget.

Les hele saken hos The Times.

Overfor Sky sier Raiola at det er en del som gjenstår før det eventuelt blir en deal.

– Akkurat nå er vi langt unna en deal, sa han tirsdag ettermiddag.

– Men dette blir en glimrende deal for Arsenal. De trenger yngre og bedre spillere og de må investere. Nå er det derfor opp til dem å få dette på plass, og akkurat nå er vi langt unna.

– Mkhis problemer i United er rent sportslige. Han har ingen problemer med manageren. Dette er ikke personlig, legger han til.

Hva er best for Mkhi?

Så er spørsmålet hva som «er best for Mkhitaryan», som Raiola sier.

Mange såkalte forståsegpåere hevder jo at han helst vil tilbake til Borussia Dortmund, men de skal ikke være interessert i å gjøre en avtale nå.

Les mer rykter om denne overgangen i ryktespalten vår.

Et annet spørsmål er hvordan United stiller seg til at Mkhitaryan eventuelt velter Alexis Sanchez-overgangen. Er det da åpenbart at de lar ham gå til Dortmund til sommeren, om det er hva han virkelig vil?

Eller betyr dette at både Mkhitaryan og United sitter på gode kort her, siden armeneren nok ikke har ønsker om å sitte på benken nå som han er inne i det som skulle være hans beste år i karrieren.

Powered by Labrador CMS