Det beste fra Mikhitaryan

VIDEO Høydepunkter fra armenerens forestilling mot West Ham.

Publisert Sist oppdatert

Endelig har Henrikh Mkhitaryan blitt sluppet løs. Etter en høst med skader, dertilhørende formsvikt, og siden en langtekkelig gjenoppbyggingsfase, fikk 27-åringen endelig sjansen fra start mot Feyenoord for en uke siden. Men selv om han grep den sjeldne muligheten med begge føtter, var det tilbake til benken foran PL-møtet med West Ham tre dager senere. Da argumenterte José Mourinho med at spilleren fortsatt ikke var helt der han burde være mot Premier League-motstand.

Onsdag kveld, nok en gang med West Ham på motsatt banehalvdel, ble Henrikh Mkhitaryan imidlertid gitt sjansen til å motbevise sin sjef. Og han gjorde det  med bravur. Ikke bare sørget han for to assists i 4-1-seieren, han var også banens beste spiller da United avanserte til semifinalen i Ligacupen.

Her har Manchester United lagt ut en video som viser noe av det beste fra Henrikh Mkhitaryans involveringer i onsdagens kamp. Vi tør påstå at det blir vanskelig, for ikke å si umulig, å komme utenom ham i startoppstillingen mot Everton på søndag ettermiddag:

Powered by Labrador CMS