Ryktesaker, uke 43

Denne mannen kommer ikke, og litt nytt om Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Forrige  ukes rykter

Søndag 30. oktober:

18.04: Memphis Depay har til gode å vise seg fra sin beste side i Manchester United, og har ikke blitt den 7´eren mange håpet han skulle bli. Flere medier melder i dag at flere klubber, blant annet Galatasaray, skal være klare med et bud allerede i januar,

14.45: Manchester United kommer ikke til å stå i veien for Wayne Rooney dersom spilleren selv ønsker en overgang bort fra Old Trafford, hvis vi skal tro Daily Mirror. Overgangssum og lønnskrav kan dog bli et hinder, da det til sammen utgjør en god slump med penger. Det er også greit å ha i bakhodet at dette ene og alene er spekulasjoner, og det kommer nok av at Rooney ikke lenger er garantert en plass i førstelleveren.

12.37: Gareth Bale har forlenget kontrakten sin med Real Madrid frem til 2022. Dette bekrefter klubben selv, på sine hjemmesider. Da må altså de som ønsket å se waliseren på Old Trafford i nærmeste fremtid, smøre seg med en liten dose tålmodighet.

10.00: Real Madrids Pepe skal være i søkelyset til Jose Mourinho, hvis vi skal tro Calciomarcato. Portugiseren har til gode å bli enig om en ny kontrakt, og med skadeproblemene United har i forsvaret nå, blir de naturlig koblet til hverandre.

Fredag 28. oktober:

00.21Daily Mail skriver at Mourinho kan komme til å gjøre store omrokeringer i forsvaret i de neste overgangsvinduene. I følge den engelske tabloidavisen, vurderer portugiseren å  kvitte seg med forsvarskvartetten Chris Smalling, Daley Blind, Marcos Rojo og Matteo Darmian. Mourinho skal være ute etter en ny midtstopper allerede i januar. Det er tvilsomt at han selger alle fire, men spesielt Rojo og Darmians United-fremtid skal henge i en tynn tråd.

00.21Mail skriver også at Mourinho ønsker en ny høyreback til å konkurrere med Antonio Valencia om plassen. Mannen som ryktes å være mest aktuell til dette, er Roma-forsvareren Antonio Rudiger.  Roma skal riktignok ikke være alt for interesserte i å selge, men et bud på 35 millioner pund kan få dem til å endre mening, ifølge avisen.

Torsdag kveld: Uniteds U-21-trener Warren Joyce skal være en av de heteste kandidatene til å ta over managerrollen i Wigan. Det rapporterte en rekke medier i går, men sent i går kveld meldte Sky Sports at Wigan ikke hadde tatt kontakt med United ennå. Så får tiden vise om det er et tidsspørsmål eller ei.

23.00 (torsdag) – Ifølge The Sun skal LA Galaxy være svært interessert i å bringe Wayne Rooney til California. Han skal riktignok bli en erstatter for Steven Gerrard, som ryktes å legge opp i nær framtid.

Torsdag 27. oktober:

19.00: Ifølge ikke fullt så troverdige Goal.com, et nettsted som drives av frivillige bidragsytere i likhet med eksempelvis Bleacherreport, har «Red devils chiefs» vært på plass i Portugal for å se på høyrebacken Nelson Semedo. Senest skal de ha vært på plass denne helgen for å se Benficas 2-0-seier mot Belenenses. Backen verdsettes til svimlende 40 millioner euro, og vil i så fall fylle en posisjon United foreløpig fyller med en tidligere ving.

Selv om det stemmer at United speider på Benfica-spillere, trenger det ikke være nettopp Semedo de er interesserte i.

12.55: Ex-Red Laurent Blanc har vært arbeidsledig siden han i sommer forlot managerjobben i Paris Saint-Germain. Spanske AS hevder nå, ifølge Manchester Evening News, at den 50 år gamle franskmannen nå går rundt og venter på at Manchester United skal gi José Mourinho sparken, så han selv kan overta styringen i klubben han spilte for i to sesonger fra 2001.

10.45: Skotske Daily Record melder at United hadde speidere til stede da Celtic i helgen spilte bortekamp mot Ross County. Formålet skal ha vært å se nærmere på gjestenes 20 år gamle angriper Moussa Dembélé.
Den tidligere Fulham-spilleren har imponert mange siden sommerens overgang til Parkhead, og selv om han denne gang startet på benken, kom han innpå etter pause og sørget for kampens eneste mål.

10.40: Spanske Sport melder ifølge The Mirror at PSG har kastet seg inn i kampen om Antoine Griezmann, en spiller som lenge har vært linket til United.
Franskmennene trenger sårt en erstatter for Zlatan Ibrahimovic, og har i den anledning vendt blikket mot den ettertraktede Atlético-angriperen.

Onsdag 26. oktober:

13.45: Litt sent siden saken dukket opp allerede mandag, men svenske Expressen hevder at 90 speidere, deriblant representanter fra Manchester United, i helgen dukket opp for å ta «den neste Zlatan Ibrahimovic» nærmere i øyesyn. Den det gjelder er den 17 år gamle AIK Solna-spissen Alexander Isak. Den unge svensken har ifølge meldinger scoret ti mål på 22 opptredener.

09.00: Er Henrikh Mkhitaryans United-karriere på det nærmeste over allerede? Det mener åpenbart The Sun, som skriver at «den armenske floppen ikke har klart å overbevise José Mourinho», og derfor kan bli sendt på hodet ut gjennom døren i januar.

08.50: Mer Rooney: Italienske Calciomercato hevder, ifølge The Mirror, at Inter Milan følger situasjonen rundt United-kapteinen. Milaneserne påstås å være interessert i en avtale til sommeren.

08.40: I går (07.45) viste vi til The Sun, som hevdet at José Mourinho har oppfordret Wayne Rooney til å forlate Old Trafford. Årsaken skal være at manageren ikke lenger kan garantere sin kaptein førstelagsfotball.
I dag skriver samme avis, ved Neil Custis, at Rooney nekter å forlate United før han har slettet Sir Bobby Charltons klubbrekord på 249 mål. Rooney står i øyeblikket med 246, og trenger altså ytterligere fire for å trone alene på toppen.

Tirsdag 25. oktober:

15.05: The Indepedent mener å vite at José Mourinho kommer til å bruke januarvinduet til å kvitte seg med fire spillere. I tillegg til Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin (nevnt kl. 07.50), hevder kilden at manageren også skal være klar til å økse Matteo Darmian og Memphis Depay.

10.10: Mail Online melder at United, City og Chelsea følger Roma-forsvarer Antonio Rüdiger med interesse. Romerne er neppe lystne på å selge den 23 år gamle tyske midtstopperen, men ifølge kilden vil et bud på £35 millioner i det minste kunne friste dem. Rüdiger har elleve landskamper for Tyskland.
Rüdigers Wikipedia-profil.

07.50: Bare vel et år etter at han ankom fra Southampton, henger Morgan Schneiderlins United-karriere i en tynn tråd.
Denne høsten har den 26 år gamle franskmannen knapt fått spilletid, og nå spekulerer The Sun i at José Mourinho er beredt til å la ham forlate Old Trafford.

07.45: Om vi skal tro på The Sun, oppfordrer José Mourinho Wayne Rooney til å forlate Old Trafford i jakten på førstelagsspill.

Powered by Labrador CMS