Gransker Liverpool

Gabriel Heinze er Old Trafford-historie, men United akter ikke å la Liverpool slippe unna med sitt forsøk på å lokke argentineren til Anfield.

Publisert Sist oppdatert

Liverpool var overbevist om at de ville lykkes i å sikre seg Heinze, men led nederlag da Premier Leagues tre mann store panel behandlet argentinerens klage på det han selv mente var urettmessig opptreden fra Uniteds side.

Heinze – og Liverpool – mente at United i klartekst hadde gitt samtykke til salg dersom det dukket opp et bud på 6.8 millioner pund eller mer. Dette bestred imidlertid United på det sterkeste, og fikk medhold.

"De (Liverpool) var sjanseløse på å vinne Heinze-saken. At (manager Rafael) Benitez likevel reagerte på nederlaget ved å reise bust, viser at han åpenbart ikke har lest Premier Leagues regelverk," sa Sir Alex Ferguson på fredagens pressekonferanse på Carrington, og la til: "Nå skal vi granske hvilken rolle Liverpool egentlig spilte i denne saken."

På spørsmål om Ferguson oppfatter det slik at Liverpool forsøkte seg på en "tap-up", eller ulovlig kontakt med spilleren i den hensikt å lokke ham bort fra Old Trafford, lød svaret: "David Gill jobber med saken. Vi skal til bunns i den, så får vi se hva som kommer ut av det."

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS