Manchester United Women v Reading Women - Barclays FA Women's Super League

Fortsatt noen uker unna – men sjefen mener Groenens erstatter var Uniteds beste mot Spurs

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen før søndagens kamp mot Everton kom United-manager Marc Skinner med en skadeoppdatering.

Der ble det bekreftet at United-midtbanespiller Jackie Groenen, som måtte stå over 1-1-kampen mot Tottenham, kommer til å være utilgjengelig for United i noen uker fremover også.

Marc Skinner sa, ifølge BBCs Emma Sanders, at United ikke ønsker at de ikke ønsker å forhaste seg med returen hennes fra en hamstringskade.

Millie Turner har begynt å trene med ball igjen på gress, og fredag var hun med på lagets oppvarming på trening, men ifølge Skinner er også hun noen uker unna en retur.

Med andre ord: Gronen og Turner er neppe aktuelle før etter Arsenal-kampen neste helg, altså etter landslagspausen. 

Kirsty Smith er derimot tilbake etter skade, men kommer uansett neppe til å spille fra start i ligaen med det første, siden Hannah Blundell og Ona Batlle har fremstått som bedre backalternativer.

Uniteds bortekamp mot Everton på søndag har kampstart klokka 13.30, og kampen sendes på V Sport 1 (Norge), V Sport Premium (Sverige) og Viaplay (Norge/Danmark/Sverige). United.no kommer selvsagt også til å liveoppdatere fra kampen.

Manchester United Women Training Session
MANGLER NOEN SPILLERE: United-hovedtrener Marc Skinner.

Mener Ladd trolig var Uniteds beste mot Spurs

At Groenen mangler fremover, er ikke optimalt for midtbanen, men det gir United en mulighet til å gi flere muligheter til både Hayley Ladd og Vilde Bøe Risa, som begge har måttet finne seg i å være en del på benken denne sesongen.

Mot Tottenham sist var det Ladd som fikk muligheten, og Skinner likte det han så.

– Jeg synes hun var glimrende, sannsynligvis vår beste spiller. Hun var dynamisk med taklingene, og rolig med ballen. Hun leser fotballen godt. Jeg har vært tålmodig, og ønsker å sørge for at hun bygges til å bli det vi ønsker at hun skal være, sa United-sjefen om spilleren Supporterklubben kåret til Uniteds beste i 2019/20-sesongen.

Tottenham Hotspur Women v Manchester United Women - Barclays FA Women's Super League
GOOD LADD: Hayley Ladd spilte en god kamp mot Spurs.
Powered by Labrador CMS