– Fingrene av fatet!

Ifølge Lyon-president Jean-Michel Aulas, skal Sir Alex Ferguson ha vært på døren for å forhøre seg om klubbens to ettertraktede angripere, Karim Benzema (bildet) og Hatem Ben Arfa. Men Aulas nektet å åpne.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for et angivelig bud på £40 millioner (et beløp som må tas med minst fire klyper salt) er Lyon-sjefen overhodet ikke i humør til å diskutere noen overgang for de to spillerne sine, og i hvert fall ikke på denne tid av året. For det første gjenåpnes ikke overgangsvinduet før til sommeren, og for det andre – og kanskje ikke minst – står klubben overfor en 1/8-finale i Champions League, nettopp mot United. At Aulas ikke ønsker å diskutere salg nå, er derfor kanskje ikke så vanskelig å forstå.

Lyon-presidentens avvisende holdning er imidlertid tuftet på mer enn bare de to klubbenes forestående CL-møter. Til Telegraph.co.uk sier Aulas at han har gitt Sir Alex beskjed om at spillersalg ikke vil komme på tale før om tidligst to år.

"Vi ønsker å bygge vår fremtid rundt de to spillerne, så verken Benzema eller Ben Arfa kommer til å forlate oss i løpet av de to neste årene; det ga jeg da også uttrykk for overfor Sir Alex," sier Aulas, og legger til:

"Skulle han (SAF) ønske å bytte Cristiano Ronaldo mot Ben Arfa, kunne vi kanskje hatt et diskusjonsgrunnlag, men i så fall måtte han i tillegg ha lagt til et lite pengebeløp."

Ifølge Telegraph har Sir Alex sett seg ut kantspiller Ben Arfa som en langsiktig erstatter for Ryan Giggs, mens Benzema er interessant rett og slett fordi han er en målfarlig spiss. Han har scoret 16 mål på 24 opptredener denne sesongen, og tiltrukket seg interesse fra flere av Europas store klubber.

Powered by Labrador CMS